Obnoviť stránku

Avon Brow Boost Brunette

5,14 €

Avon Brow Boost Brunette

Súčasťou vašej každodennej rutiny by nemala chýbať ani úprava vášho obočia. Jeho dokonalý tvar môže vaše oči opticky zväčšiť, rozjasniť a otvoriť. Gél na obočie AVON ho nafarbí a zároveň zvýrazní. Tento typ obsahuje praktickú aplikačnú kefku, a tak úpravu obočia zvládne ktokoľvek. Farbu zvoľte podľa svojho prirodzeného sfarbenia obočia. Radšej siahnite po svetlejšom odtieni, ktorý poprípade zvýrazníte vrstvením. Tento typ sa hodí pre brunetky. Ide o dekoratívnu kozmetiku, vie totiž zamaskovať nedokonalosti vášho obočia. Vaše obočie bude vďaka gélu na obočie AVON vždy perfektne upravené.

Podstatné parametre gélu na obočie Avon Brow Boost Brunette

  • Upravte si svoje obočie s pomocou gélu na obočie AVON
  • Obočie v jednom kroku nafarbí a zvýrazní
  • S praktickou aplikačnou kefkou
  • Odtieň bude ideálna voľba hlavne pre brunetky
  • S gélom na obočie AVON docielite vždy upravený vzhľad

Zloženie

Zloženie: Aqua, Butylene Glycol, glycerín, pvp, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Bambusa Vulgaris Extract <<1036585-019>>.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél

Vlastnosti

Určenie Pre brunetky

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Určenie

Určenie Pre brunetky
Kód:  AVOmh26
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1481467

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19