Obnoviť stránku

AVIONAUT Pixel 2019 – Gray Melange

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AVIONAUT Pixel 2019 – Gray Melange

Kvalitná a dizajnová autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 – Gray Melange pre vašich najmenších

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 – Gray Melange patrí do najvyššej bezpečnostnej triedy, takže si môžete byť istí, že vaše dieťa bude v bezpečí. Materiál, z ktorého je autosedačka vyrobená, je ľahký a zároveň zaistí ochranu pri náraze, pretože dokáže absorbovať značné množstvo energie. Ďalšou výhodou autosedačky AVIONAUT Pixel 2019 je jedinečná vložka PIXEL, ktorá bola navrhnutá v spolupráci s fyzioterapeutmi. Vášmu dieťaťu tak poskytne bezpečnú a pohodlnú polohu pri jazde. Vložka sa navyše dobre prispôsobuje výške i hmotnosti vašej ratolesti.

Kľúčové vlastnosti autosedačky AVIONAUT Pixel 2019 – Gray Melange

  • Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 patrí do najvyššej bezpečnostnej triedy
  • Vložka PIXEL podporuje správnu polohu dieťaťa pri jazde a zvyšuje bezpečnosť pri zrážke
  • Zvýšená bočná ochrana s náplňou EPP zaistí väčšie bezpečie vášho dieťaťa
  • Sedačka do auta pre deti AVIONAUT Pixel 2019 patrí medzi najľahšie na svete
  • Jednoducho ju pripevníte do každého auta vďaka systému ISOFIX
  • Je navrhnutá v spolupráci s fyzioterapeutmi
  • Vyhotovenie autosedačky AVIONAUT Pixel 2019 – Gray Melange – sivé
Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 vyrobená z neškodných materiálov

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 má poťahy a výstuž vyrobené z veľmi kvalitných materiálov a v rôznych farbách, vďaka čomu si vyberie každý tú svoju. Všetky čalúnenia spĺňajú normy OEko-tex standard 100, teda neobsahujú žiadne škodlivé látky.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Skvelá kompatibilita

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 sa pýši kompatibilitou s väčšinou kočíkov na trhu. To iste oceníte v prípade, keď potrebujete niečo rýchlo zariadiť alebo nakúpiť a nechcete so sebou brať celý kočík. Adaptéry daných výrobcov kočíkov sa kupujú zvlášť a nie sú súčasťou balenia. Uchytenie na kočík je unikátne podľa značky, ale uchytenie do sedačky je univerzálne, zdierky.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Moderný dizajn

Autosedačky AVIONAUT sú známe aj vďaka modernému dizajnu, pretože spolupracujú so špičkovými dizajnérmi. Výrobca si tiež zakladá na komforte a užitočnosti, vďaka čomu budú spokojní všetci používatelia.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je pri jazde autom na prvom mieste. Preto pri výbere detskej autosedačky určite dbajte nielen na vzhľad, ale hlavne na kvalitu. Dôležité je, či autosedačka prešla crash testami, aké získala atesty a certifikácie. Hlavne dbajte na to, aby dieťa bolo umiestnené vždy v správnej polohe.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 je ľahká ako pierko

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019 neváži skoro nič. Vďaka inovatívnej technológii má len 2,5 kilogramov. To iste oceníte hlavne v prvých mesiacoch, keď autosedačku používate aj ako nosič.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Nevyhnutná ochrana pred slnkom

Strieška detskej autosedačky AVIONAUT Pixel 2019 je vyrobená z veľmi kvalitných materiálov. Dieťaťu poskytuje ochranu proti slnečnému žiareniu v interiéri vozidla aj pri prechádzkach.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

ISOFIX

ISOFIX, označenie nehybného systému na upevnenie autosedačky, je schválený Medzinárodnou organizáciou pre normalizáciu (ISO). Systém je zložený z dvoch úchytov, ktoré sú umiestnené v automobile medzi sedadlom a opierkou sedadla a pripevnené priamo ku konštrukcii vozidla, čo predstavuje ešte väčšiu bezpečnosť pri jazde.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Správne pripevnenie

IQ je dômyselná a spoľahlivá ISOFIX základňa. Používa patentované riešenie s jednou zásuvkou, ktoré umožňuje priame pripojenie detskej autosedačky k ISOFIXu. Vďaka zvukovej signalizácii Click, n'Drive si môžete byť vždy istí, že je autosedačka správne pripevnená.

Autosedačka AVIONAUT Pixel 2019

Jedinečná vložka PIXEL

Vložka PIXEL je vyvinutá v spolupráci s fyzioterapeutmi a stabilizuje a chráni správnu polohu panvy, trupu a hlavy dieťaťa vnútri autosedačky. Je cielene prispôsobená fyziologickým a biomechanickým podmienkam malého dieťaťa.

Znížené riziko udusenia pri jazde

Jedinečná vložka PIXEL prispieva k správnemu nakloneniu hlavy a priamej polohe tela v autosedačke, čo podporuje mechaniku dýchania a pohodlie počas jazdy a zároveň výrazne znižuje riziko udusenia a hypoxie.

Správna poloha dieťaťa

Správna poloha dieťaťa v autosedačke predstavuje lepšie podmienky pri prípadnej zrážke. Rovná poloha znižuje účinky pri náraze, a to bez ohľadu na to, či dieťa spí alebo je hore.

Zamedzuje vzniku refluxu

Vložka PIXEL je prispôsobená fyziologickým a biomechanickým požiadavkám dojčaťa. Keďže pomáha držať správnu polohu brucha, stehien a trupu dieťaťa (čo obmedzuje tlak na brucho), je riziko refluxu veľmi malé.

Prispôsobí sa výške i hmotnosti

Vložka PIXEL je vyvinutá tak, aby sa vždy prispôsobila rastúcej výške a hmotnosti vášho dieťaťa. Pri raste dieťaťa je potrebné upraviť jednotlivé komponenty autosedačky odstránením rôznych stabilizátorov.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Farba

Farba Sivá

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa 0-13 kg

Vlastnosti

Smer sedenia Proti smeru jazdy
Zabezpečenie dieťaťa 5-bodový pás
Vlastnosti Ochrana proti bočnému nárazu, Snímateľný poťah
Možnosť nastavenia Bezpečnostného pásu

Delenie podľa BESIP

Skupina BESIP Skupina 0 a 0+
Kód:  BABY8816
Produktové číslo:  5907603469010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18