Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AVELI ECO čistiaci roztok na obrazovky + handrička

4,6 56 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,80 €

AVELI ECO čistiaci roztok na obrazovky + handrička

Dokonalé odstránenie nečistôt a prachu nielen z obrazoviek, ale aj z povrchu smartfónov, tabletov a ďalších zariadení zaistí táto prírodná a ekologicky bezpečná čistiaca kvapalina v spreji AVELI ECO. Vhodná je na čistenie obrazoviek LCD, LED, OLED a PLASMA. AVELI ECO čistiaci roztok zároveň dokáže zabrániť nečistotám v ich opätovnom usadzovaní. Ekologická receptúra s prírodným mätovým olejom zanechá dokonale čisté povrchy a navyše aj príjemnú vôňu. A to všetko bez použitia chemikálií a iných škodlivých látok. V balení nájdete aj praktickú handričku 20 × 20 cm z mikrovlákna, vhodnú na čistenie obrazoviek.


Kľúčové vlastnosti súpravy AVELI ECO čistiaci roztok na obrazovky + handrička

  • Prírodná a ekologická čistiaca kvapalina v spreji
  • Dokonale odstráni prach a nečistoty z obrazoviek
  • AVELI ECO čistiaci roztok na obrazovky s mätovým olejom zanechá sviežu vôňu
  • Vhodný na čistenie LCD, LED, OLED a PLASMA obrazoviek a zariadení
  • Ekologická receptúra bráni v opätovnom usadení nečistôt
  • V balení praktická handrička z mikrovlákna (88 % polyester, 12 % nylon) s rozmermi 20 × 20 cm

Ideálna sada na čistenie obrazoviek AVELI ECO s prírodnou a ekologickou receptúrou

Účinné vyčistenie obrazovky vášho počítača, smartfónu, tabletu alebo televízie zaistí tento efektívny a ekologicky bezpečný čistiaci roztok v spreji AVELI ECO. Kvapalina obsahuje prírodný mätový olej bez pridaných chemikálií, ktorý sa postará o perfektne vyleštený povrch a navyše po čistení zanechá sviežu vôňu. Dokonale lesklé povrchy obrazoviek LCD, LED, OLED aj PLASMA pomôže zaistiť priložená handrička z mikrovlákna s rozmerom 20 × 20 cm. Sada AVELI ECO je všetko, čo potrebujete na perfektný obraz bez šmúh.

Použitie čistiaceho roztoku na obrazovky AVELI ECO v spreji

Pred čistením si prečítajte pokyny v používateľskej príručke k čistenému zariadeniu a postupujte podľa nich. Zariadenie pred použitím roztoku AVELI ECO vypnite. Nastriekajte čistiacu kvapalinu na handričku, očistite obrazovku a použite inú suchú handričku na konečné vyčistenie.

Zloženie:
Neiónové povrchovo aktívne látky (< 5 %); parfumy; konzervačné látky (fenoxyetanol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová), obsahuje reakčnú hmotu 5-chlór-2-metyl-2H-izotiazol-3-ónu a 2-metyl-2H-izotiazol-3-ónu (3:1).
Môže vyvolať alergickú reakciu. Zloženie výrobku je v súlade s nariadením (ES) o detergentoch č. 648/2004.



Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na obrazovky

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Na obrazovky
Kód:  AVL200a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ECO-00100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12