Obnoviť stránku

AUSSIE Moist Sada 800 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AUSSIE Moist Sada 800 ml

Sada vlasovej kozmetiky AUSSIE Moist je určená na starostlivosť o suché a poškodené vlasy. Obsahuje všetko potrebné, nechýba v nej šampón, kondicionér ani maska. Šampón ľahko a spoľahlivo vlasy čistí, pomáha obnoviť ich hydratačnú rovnováhu a zabezpečiť vlasom prirodzenú pružnosť. Kondicionér a maska potom vlasy hĺbkovo vyživujú a hydratujú. Vďaka prírodnému zloženiu s výťažkami z makadamových orechov sada poskytuje jedinečnú starostlivosť pokožke hlavy, vlasom aj vlasovým korienkom. Hýčkajte svoje vlasy kvalitnou prírodnou starostlivosťou AUSSIE Moist, aby boli zdravé, pružné a krásne lesklé!

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady AUSSIE Moist 800 ml

  • Sada AUSSIE Moist je určená na starostlivosť o suché a poškodené vlasy
  • Obsahuje šampón, kondicionér a masku
  • Šampón čistí a do hĺbky vlasy hydratuje
  • Kondicionér a maska dodávajú vlasom pružnosť a jemnosť
  • Prírodné zloženie, ktoré je k vlasom šetrné
  • Spevnenie a posilnenie vlasov
  • AUSSIE Moist nádherne vlasy prevonia

Sila prírodných výťažkov

Prípravky Aussie obsahujú výťažky z austrálskych makadamových orechov, ktoré hydratujú suché alebo poškodené vlasy, dodávajú im jemnosť, zdravý vzhľad a prirodzenú pružnosť. Makadamový olej získavaný zo vzácnych makadamových orechov patrí medzi luxusné, za studena lisované oleje s mnohými jedinečnými účinkami. Obsahuje mononenasýtené oleje, vitamíny E, A, B a omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny. Všetky tieto látky sa starajú o suché, poškodené a nezdravo vyzerajúce vlasy. Starostlivosť AUSSIE Moist posilňuje obranyschopnosť vlasovej pokožky aj vlasov, dodáva im silu, hĺbkovú hydratáciu a zdravý vzhľad. Zanecháva vlasy pružné, dokonale čisté, posilnené a krásne lesklé. Doprajte svojim vlasom a vlasovej pokožke dostatočnú hydratáciu, ktorú im zaistí sila prírody!

Vlasová kozmetika Aussie pre krásne a zdravé vlasy

Značka Aussie sa špecializuje na výrobu a predaj špičkovej vlasovej kozmetiky pre zákazníkov všetkých vekových kategórií. Prípravky obsahujú prírodné výťažky, ktoré sa o vlasy a vlasovú pokožku starajú silou prírody. Kvalitná kozmetika vlasy vyživuje, zabezpečuje ich hydratačnú rovnováhu a celkovo vlasy zdokonaľuje. Stavte na kvalitu a používajte kozmetické prípravky od značky Aussie!

Zloženie šampónu:
Aqua,Sodium Lauryl Sulfate,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Glycol Distearate,Sodium Citrate,Cocamide MEA,Sodium Xylenesulfonate,Parfum,Citric Acid,Sodium Benzoate,Sodium Chloride,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Glycerin,Tetrasodium EDTA,Limonene,Hydrochloric Acid,Alpha-Isomethyl Ionone,Magnesium Nitrate,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Macadamia Ternifolia Seed Oil,CI 19140,Methylchloroisothiazolinone,Magnesium Chloride,CI 17200,Methylisothiazolinone,Ascorbic Acid,Sodium Sulfite,Potassium Sorbate.

Zloženie kondicionéru:
Aqua, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Dicetyldimonium chloride, Glutamic acid, Bis-aminopropyl dimethicone, Parfum, Disodium EDTA, Propylene glycol, Citric acid, Magnesium nitrate, Macadamia ternifolia seed oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone.

Zloženie masky:
Aqua, Stearyl alcohol, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimethylamine, Benzyl alcohol, Dicetyldimonium chloride, Glutamic acid, Bis-aminopropyl dimethicone, Parfum, Disodium EDTA, Propylene glycol, Citric acid, Magnesium nitrate, Macadamia ternifolia seed oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne
Kód:  VLS213s
Produktové číslo:  VLS213s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11