Obnoviť stránku

AUSSIE Intensive Colour Mate 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AUSSIE Intensive Colour Mate 250 ml

Hĺbkový kondicionér pre poškodené vlasy Aussie Intensive Colour Mate obsahuje výťažok austrálskej medovky lekárskej, ktorá vyhladzuje povrch vlasov, napomáha ich obnove a dodáva im žiarivý lesk.

Kľúčové vlastnosti

  • Hĺbkový kondicionér pre poškodené vlasy
  • Vyhladzuje vlasy
  • Dodáva vlasom žiarivý lesk
  • Napomáha obnove poškodených vlasov
  • Objem: 250 ml

Použitie

Aplikujte do umytých vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť počas 1 – 3 minúty podľa miery poškodenia a potom dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie

  • Aqua, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimetylamino, Dioktadecyl alcohol, Quaternium-18, Bis-aminopropyl dimethicone, Benzyl alcohol, cetearyl alcohol, Hydroxypropyl guar, Glyceryl Stearate, Parfum, Polysorbate 60, Citric acid, EDTA, Propylene glycol, Oleyl alcohol, Magnesium nitrate , Aloe barbadensis leaf juice, Melissa officinalis leaf extract, CI 19140, Phenoxyethanol, Metylparabén, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, CI 17200, Methylisothiazolinone, Propylparaben, etylparabénom, butylparabén, Ascorbic acid, Sodium sulfite, Sodium benzoate, Potassium Sorbate.
 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS219
Produktové číslo:  5410076390656
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07