Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AUSSIE Ausome Volume 250 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AUSSIE Ausome Volume 250 ml

Kondicionér na vlasy Aussie Ausome Volume s odľahčeným zložením s výťažkami z austrálskeho chmeľu zanechá vaše vlasy plné objemu a hustoty.

Kľúčové vlastnosti

  • Kondicionér na vlasy
  • Vhodný pre spľasnuté vlasy
  • Dodáva potrebnú hydratáciu a lesk
  • Zvyšuje objem vlasov
  • Obsahuje výťažky z austrálskeho chmeľu

Použitie

Pre optimálny efekt naneste kondicionér do vlhkých umytých vlasov, nechajte ho chvíľu pôsobiť a potom opláchnite.

Zloženie

Aqua, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimetylamino, Dioktadecyl alcohol, Quaternium-18, Benzyl alcohol, cetearyl alcohol, Parfum, Oleyl alcohol, Hydroxyethylcellulose, Glyceryl Stearate, PEG-2M, Citric acid, EDTA, Propylene glycol, Bis-aminopropyl dimethicone, Polysorbate 60 , Benzyl salicylate, Eugenol, Hexyl cinnamal, Linalool, Citronellol, Amyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Magnesium nitrate, Silica, Aloe barbadensis leaf juice, Humulus lupulus extract, Phenoxyethanol, Metylparabén, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, BHT, butylparabén, Methyisothiazolinone, Propylparaben , Ethylparbane, Ascorbic acid, Sodium sulfite, Sodium benzoate, Potassium Sorbate.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  VLS216
Produktové číslo:  8001841426648
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08