Obnoviť stránku

AUSSIE 3 Minute Miracle Shine 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AUSSIE 3 Minute Miracle Shine 250 ml

Aussie 3 Minute Miracle Shine je unikátny balzam, ktorý dodáva vlasom potrebnú výživu. Vďaka špeciálnemu zloženiu s výťažkom z austrálskeho ženšenu a perleťovým práškom, vaše vlasy budú revitalizované a plné lesku. Balzam je ideálny pre matné a unavené vlasy, ktoré potrebujú vrátiť vitalitu. Doprajte svojim vlasom zaslúžený komfort!

Kľúčové vlastnosti

  • Balzam na vlasy pre výživu a lesk
  • S výťažkom z austrálskeho ženšenu a perleťovým práškom
  • Revitalizácia
  • Ideálny pre matné a unavené vlasy
  • Dlhotrvajúci efekt

 

Zloženie: Aqua, Cetyl alcohol, Stearamidopropyl dimetylamino, Dioktadecyl alcohol, Quaternium-18, Parfum, Bis-aminopropyl dimethicone, Benzyl alcohol, cetearyl alcohol, Hydroxypropyl guar, Oleyl alcohol, Glyceryl Stearate, Citric acid, Polysorbate 60, EDTA, Linalool, Benzyl salicylate, butylénu glycol, Hexyl cinnamal, Magnesium nitrate, Panax ginseng root extract, Margarita powder, Alcohol denat., Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone

 

Aplikácia: Nanášajte do vlhkých vlasov so zameraním na dĺžky a končeky. Dôkladne opláchnite.

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS210
Produktové číslo:  5410076764815

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17