Obnoviť stránku

ATTITUDE Univerzálny čistič s vôňou citrónovej kôry s rozprašovačom 800 ml

4,8 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
5,59 €

ATTITUDE Univerzálny čistič s vôňou citrónovej kôry s rozprašovačom 800 ml

Univerzálny čistiaci prostriedok ATTITUDE si bez problémov poradí s akýmkoľvek povrchom. Je vyrobený výhradne z prírodných zdrojov, takže je jeho použitie úplne ekologické. Vďaka hypoalergénnemu zloženiu a absencii akýchkoľvek škodlivých látok, ako sú fosfáty, chlór a farbivá je tento čistič bezpečný pre zdravie celej rodiny. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

  • Obsahuje prírodné a hypoalergénne zložky
  • Jeho používanie je šetrné k prírode
  • Bezpečná voľba pre celú rodinu
  • Praktický rozprašovač pre ľahšie nanášanie
  • Neprítomnosť škodlivých látok
  • Certifikácia EcoLogo – potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Značka Attitude používa iba zložky prírodného pôvodu, navyše sa starostlivo vyhýba akýmkoľvek škodlivým látkam. Tento čistiaci prostriedok dokonale zbaví vašu domácnosť nečistôt a zanechá po sebe sviežu vôňu citrónovej kôry. Jeho použitie je úplne univerzálne. Ak dbáte nielen na zdravie svoje a vašej rodiny, ale aj na šetrné správanie sa k prírode, potom u vás doma tento výrobok nesmie chýbať. Je bezpečný aj pre deti a domácich miláčikov.

Zloženie

Aqua/water/eau, caprylyl glucoside, myristyl glucoside, alcohol, fragrance

 

Zloženie

voda, <5% rastlinné neiónové povrchovo aktívne látky (myristyl glukozid, caprylyl glukozid), propandiol, citran sodný, saponíny, terpineol (citrus - prírodná vôňa), decanal (citrus - prírodná vôňa), allyl heptaonát (sladké ovocie - prírodná vôňa).

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na nábytok, Do kuchyne, Do kúpeľne

Objem

Objem 0,8 l

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Hmotnosť

Hmotnosť 800 g (0,8 kg)

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče
voda, <5% rastlinné neiónové povrchovo aktívne látky (myristyl glukozid, caprylyl glukozid), propandiol, citran sodný, saponíny, terpineol (citrus - prírodná vôňa), decanal (citrus - prírodná vôňa), allyl heptaonát (sladké ovocie - prírodná vôňa). '>
Kód:  CIS139
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  626232401806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17