Obnoviť stránku

ATTITUDE Telový krém Blooming Belly nielen pre tehotné s arganom 240 ml

ATTITUDE Telový krém Blooming Belly nielen pre tehotné s arganom 240 ml

Regeneračný a spevňujúci telový krém Attitude Blooming Belly je vhodný nielen pre tehotné ženy, ale aj pre všetky ženy, ktoré preferujú k zdraviu šetrnú kozmetiku. Krém podporuje elasticitu pokožky, má bohatú nemastnú textúru a krásnu vôňu kvetov jablone. Obsahuje prírodné, hypoalergénne zložky, ktoré vašu pokožku zanechajú perfektne hydratovanú a jemnú. Môžete sa 100 % spoľahnúť, že je tento telový krém absolútne bezpečný ako pre vás, tak pre vaše nenarodené bábätko. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu Ecology.

Kľúčové vlastnosti

  • Regeneračné a spevňujúce účinky
  • Podporuje elasticitu pokožky
  • Nemastná bohatá textúra
  • Príjemná vôňa
  • Prírodné, hypoalergénne zloženie
  • Certifikácia EcoLogo – potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Zloženie

Aqua, aloe barbadensis leaf juice, dicaprylyl ether, caprylic/capric triglyceride, vegetable glycerin, cetearyl olivate, argania spinosa (argan) kernel oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, sorbitan olivate, stearyl alcohol, octyldodecanol, leuconostoc/radish root ferment filtrate, glyceryl stearate, zea mays (corn) starch, xanthan gum, ricinus communis (castor) seed oil, 3-hexenol (green leaves), ethyl acetate natural (sweet pear)

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 240 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Proti striám
Kód:  TM251
Produktové číslo:  626232181203
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13