Obnoviť stránku

ATTITUDE Prostriedok na umývanie riadu s vôňou citrónovej kôry 700 ml

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,09 €

ATTITUDE Prostriedok na umývanie riadu s vôňou citrónovej kôry 700 ml

Čistič na riad ATTITUDE je veľmi účinný prírodný prípravok, ktorý môžete použiť na riad celej rodiny vrátane detského. Dokonale odstráni všetky nečistoty, poradí si aj s mastnotou a pripáleninami. Jeho veľkou prednosťou je, že obsahuje len látky šetrné k ľudskému zdraviu, ktoré sú z 95 % biologicky rozložiteľné. Zároveň je veľmi šetrný aj k pokožke, ktorá po jeho použití zostane hebká. Čistič s príjemnou sviežou vôňou citrónovej kôry prevonia vašu kuchyňu a zanechá riad žiarivo čistý. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

Kľúčové vlastnosti

  • Prírodné hypoalergénne zloženie pre bezpečnosť celej rodiny
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Dlhotrvajúca vôňa citrónovej kôry
  • Neobsahuje žiadne škodlivé látky, ako sú fosfáty, chlór alebo farbivá
  • Certifikácia EcoLogo – potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Značka ATTITUDE dodržiava prísne pravidlá o bezpečných a prírodných zložkách všetkých svojich produktov, aby uspokojila aj tých najnáročnejších užívateľov. Čistiaci prostriedok na všetky podlahové plochy je vybavený šikovným rozprašovačom pre ľahšiu aplikáciu. Jeho použitie je úplne bezpečné aj pre najmenšie ratolesti či domácich miláčikov. Omamná vôňa citrónovej kôry pochádza výlučne z prírodných zdrojov. Ak dbáte na zdravie seba a svojej rodiny, a zároveň vám nie je ľahostajné ničenie životného prostredia, potom je tento prípravok určený presne pre vás.


Zloženie

Voda, <5% rastlinné katiónové povrchovo aktívne látky (dipalmitoyletyl hydroxyetylmónium-methosulfát), <5% rastlinné neiónové povrchovo aktívne látky (myristyl glukozid, caprylyl glukozid), glycerín, extrakt zo zeleného čaju Camellia sinensis, kyselina citrónová, etylén brassylát (z kvetov)*, etyl linalool (z kvetov)*, metyldihydrojasmonát (z jazmínu), benzyl acetát (z kvetov)*, dimetyl heptenal (z ovocia)*, (* vôňa).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Vlastnosti

Vlastnosti Hypoalergénny

Objem

Objem 0,7 l

Hmotnosť

Hmotnosť 0,7 kg

Vlastnosti

bez parfumácie Nie
Recyklovateľný obal Áno
Bez fosfátu Áno
Testované na zvieratách Nie
Dermatologicky testované Áno
Prírodné zloženie Áno

Objem

Objem 700 ml
Kód:  CIS143
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  626232431728

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06