Obnoviť stránku

ATTITUDE Detská pasta 75 g

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ATTITUDE Detská pasta 75 g

Detská kozmetika a drogéria by mala byť hlavne jemná, čo najšetrnejšia a zdravotne nezávadná. Presne také sú výrobky kanadskej firmy Attitude, ktorej hlavným záujmom je čo najprírodnejšie zloženie ich prípravkov. Detská zubná pasta Attitude je vyrobená takmer výlučne z biologicky rozložiteľných látok a neobsahuje žiadne škodlivé alebo dráždivé látky ako fluorid, sodium lauryl sulfát, sodium laureth sulfát či iné peniace prísady. Preto je ideálna najmä pre deti do 3 rokov, ktoré pastu často prehĺtajú. Sladká jahodová príchuť deťom zachutí a čistenie zúbkov sa stane príjemnou záležitosťou. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiadúcich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

Kľúčové vlastnosti

  • Detská zubná pasta
  • Prírodné, zdravotne nezávadné zloženie
  • 95% biologicky rozložiteľných látok
  • Bez fluoridu a peniacich látok
  • Sladká jahodová príchuť
  • Certifikát EcoLogo
  • Testované v nezávislých laboratóriách

Zloženie

Sorbitol, calcium carbonate, hydrated silica, glycerin, decyl glucoside, carrageenan, flavor/aróma (natural/naturelle), sucralose.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu
Kód:  ZUB230
Produktové číslo:  626232167207
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03