Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ATTITUDE Čistič na podlahy a drevo s vôňou citrónovej kôry 1,05 l

4,9 14 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
4,42 €
Garancia najlepšej ceny
5,20 €

ATTITUDE Čistič na podlahy a drevo s vôňou citrónovej kôry 1,05 l

Prírodný čistiaci prostriedok značky ATTITUDE je špeciálne určený na podlahy a drevo. Účinne vyčistí všetky druhy podláh vrátane tvrdých materiálov. Nezanecháva stopy a celý byt prevonia sviežou vôňou citrónovej kôry. Unikátny prípravok obsahuje viac ako 95 % biologicky rozložiteľných zložiek a je maximálne bezpečné pre životné prostredie i všetkých členov rodiny. Šetrné hypoalergénne zloženie zaručuje spokojnosť aj osobám s citlivejšou pokožkou.   Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu ECOLOGO.

Kľúčové vlastnosti

  • Prírodné hypoalergénne zloženie pre bezpečnosť celej rodiny
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Dlhotrvajúca vôňa citrónovej kôry
  • Vhodný na všetky druhy podláh vrátane tvrdého dreva
  • Neobsahuje žiadne škodlivé látky ako sú fosfáty, chlór alebo farbivá
  • Certifikácia EcoLogo - potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Značka ATTITUDE dodržiava prísne pravidlá o bezpečných a prírodných zložkách všetkých svojich produktov, aby uspokojila aj tých najnáročnejších užívateľov. Čistiaci prostriedok na všetky podlahové plochy je vybavený šikovným rozprašovačom pre ľahšiu aplikáciu. Jeho použitie je úplne bezpečné aj pre najmenšie ratolesti či domácich miláčikov. Omamná vôňa citrónovej kôry pochádza výlučne z prírodných zdrojov. Ak dbáte na zdravie seba i svojej rodiny, a zároveň vám nie je ľahostajné ničenie životného prostredia, je tento prípravok určený presne pre vás.


Zloženie

Voda, 5-15% aniónové povrchovo aktívne látky pochádzajúce z kokosu (sodium coco sulfát) , 5-15% neiónové povrchovo aktívne látky (lauryl glucoside, (lauryl glukozid, myristyl glukosid, kaprylyl glukosid), chlorid sodný, kyselina citrónová, glukonát sodný, benzoát sodný (<0,3%), sorbát draselný, glycerín, extrakt zo zeleného čaju Camellia sinensis, olej zo semien čiernych ríbezlí*, etylén brassylát (z kvetov)*,, gamma-nonalaktón (z kokosu)*, gamma-udekalaktón (z ovocia), anisický aldehyd*, (* vôňa).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na podlahu

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Na podlahy

Hmotnosť

Hmotnosť 1 050 g (1,05 kg)

Objem

Objem 1,05 l

Typ povrchu

Typ povrchu Na drevené podlahy a parkety, Na laminátové podlahy

Typ

Typ Čstiče
Kód:  CIS142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  626232405101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04