Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ATTITUDE Sweet Lullaby 1 (40 praní)l

5,0 42 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

ATTITUDE Sweet Lullaby 1 (40 praní)l

Šetrná a vysoko koncentrovaná Sweet Lullaby aviváž je špeciálne určená pre bielizeň vašich detí. Aviváž má príjemnú jemnú vôňu a môžete sa spoľahnúť, že je vyrobená z prírodných, ekologických látok, ktoré sú veľmi šetrné k zdraviu. Obsahuje viac ako 95 % biologicky rozložiteľných zložiek. Aviváž možno použiť na prírodné i syntetické materiály a biele aj farebné prádlo. Veľmi dobre funguje aj pri nízkych teplotách. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu Ecology.

Kľúčové vlastnosti

  • Z prírodných, ekologických látok
  • 100 % recyklovaný obal
  • Veľmi príjemná vôňa
  • Hypoalergénna
  • Certifikácia EcoLogo – potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Bezpečnostné opatrenia

Udržujte mimo dosahu detí. Vyvarujte sa kontaktu s očami. Ak aviváž zasiahne oko, ihneď ho dôkladne vypláchnite tečúcou vodou. Neskladujte pri teplotách pod 4 °C a nad 25 °C.

 

Zloženie

Voda, <5% aniontové povrchově aktivní látky (sodium coco sulfát), <5% neiontové povrchově aktivní látky (lauryl glukosid), chlorid sodný, glukonan sodný, citronan sodný, extrakt ze zeleného čaje Camellia sinensis, terpineol (z citrusů) (<5%), decanal (z citrusů) (<5%), allyl heptaonát (ze sladkého ovoce) (<5%)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Na detskú bielizeň
Vlastnosti Ekologické, Na bežné pranie, Pre citlivú pokožku

Objem

Objem 1 000 ml

Počet praní

Počet praní 40

Vlastnosti

Vlastnosti Na citlivú pokožku, Ekologická, Pre deti
Typ vône Svieža

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Aviváž

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  AVI074
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  626232421378
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09