Obnoviť stránku

ASTRID SUN Regeneračné pena po opaľovaní 150 ml

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASTRID SUN Regeneračné pena po opaľovaní 150 ml

Dodajte svojej pokožke potrebnú starostlivosť po opaľovaní! Regeneračná pena po opaľovaní okamžite upokojuje podráždenia a príjemne osviežuje. Unikátne zloženie s vysokým podielom D-panthenolu  pokožku hĺbkovo regeneruje a prináša jej intenzívnu výživu a hydratáciu. Nemastná konzistencia prípravku sa ľahko rozotiera a vstrebáva do pokožky. Regeneračná pena podporuje zdravý a krásny vzhľad a zanecháva vašu pokožku dokonale hydratovanú, jemnú a hebkú.

Hlavné prednosti

  • Hydratuje pokožku
  • Vyživuje a zjemňuje
  • Upokojuje podráždenia
  • S vysokým obsahom D-panthenolu
  • Nezanecháva pocit mastnoty
  • Ľahko sa vstrebáva

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Nastriekajte zo vzdialenosti cca 10 cm na pokožku a zľahka rozotrite. Nestriekajte priamo na tvár, aplikujte na dlane a potom rozotrite okrem okolia očí. Aplikáciu môžete opakovať aj niekoľkokrát denne. Pri prvom použití je možné, že skôr než sa objaví pena, bude z nádobky striekať iba hnací plyn. Iba na vonkajšie použitie.

Zloženie:
Aqua, izobután, Panthenol, Hexyldecanol, Hexyldecyl laurate, cetearyl alcohol, Hydroxyetyl ??urea, Cetyl alcohol, cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, propán, bután, Ethylhexylglycerin, Lactic acid

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Kód:  KSPL2092
Produktové číslo:  8592297000693
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06