Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ASTRID Q10 Miracle Day Cream 50 ml

5 2 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
4,84 €
Garancia najlepšej ceny
5,69 €

ASTRID Q10 Miracle Day Cream 50 ml

Rokmi preverená česká značka Astrid prichádza s novou kolekciou pleťovej starostlivosti ASTRID Q10 MIRACLE, ktorá je určená moderným energickým ženám, vystaveným dnešnému hektickému životnému štýlu. Trvalý stres a vysoké životné tempo si vyberajú svoju daň aj na kvalite pleti. Preto je tu účinný denný krém s mikrokapsulami plnými Koenzýmu Q10 – látky, ktorá je prirodzenou súčasťou našich buniek i tkanív. S vekom a pôsobením nepriaznivých vonkajších i vnútorných faktorov jeho množstvo klesá a pleť sa stáva povädnutou. Dodaný vo forme krému podporí schopnosť vašej pleti vytvárať vlastný kolagén a elastín – látky nevyhnutné pre jej zdravý vzhľad a pevnosť. Zároveň pôsobí ako silný antioxidant, čím výrazne spomaľuje proces starnutia.

Kľúčové vlastnosti ASTRID Q10 MIRACLE Day Cream 50 ml

  • Nová kolekcia starostlivosti o pleť značky ASTRID s vysokým obsahom Koenzýmu Q10
  • Podporí vlastnú tvorbu kolagénu, elastínu a ďalších bielkovín nevyhnutných pre sviežu pleť
  • Krém s UV filtrom obsahuje 2,5 milióna mikrokapsúl plných koenzýmu Q10
  • Denný hydratačný krém ASTRID Q10 MIRACLE zabraňuje predčasným známkam starnutia
  • Pleť sa stáva pružnejšou, vrásky sú viditeľne zredukované
  • Silné antioxidačné účinky majú ochrannú funkciu pred vonkajšími škodlivými vplyvmi

Obsahuje účinné Q 10 mikrokapsuly

Astrid Miracle Q10 obsahuje 2,5 milióna mikrokapsúl plných koenzýmu Q10, ktoré sa postarajú o jeho dokonalé vstrebanie do vašej pleti, kde dôjde k jeho aktivácii. Pravidelná starostlivosť redukuje množstvo i hĺbku vrások, pleť je pružnejšia a pevnejšia, zároveň je chránená pred predčasným starnutím. Koenzým Q10 je potrebný na produkciu dostatočného množstva kolagénu a ďalších bielkovín. V spolupráci s vitamínom E pokožku omladí a dodá jej potrebnú energiu.

Použitie:
Aplikujte každé ráno na dôkladne vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu. Vyhnite sa oblasti okolo očí.

Veková skupina:
35+

Zloženie:


Zloženie

Aqua Glycerin Caprylic/capric triglyceride Ethylhexyl stearate Cetearyl alcohol Pentaerythrityl distearate Dicaprylyl ether Glyceryl stearate PEG-100 stearate Dimethicone Sodium hyaluronate Ubiquinone Alcohol Allantoin Ascorbic acid Ascorbyl palmitate Bis-diglyceryl polyacyladipate-2 Butyl methoxydibenzoylmethane Carbomer Citric acid Diethylhexyl syringylidenemalonate Diisopropyl adipate Disodium EDTA Ethylhexyl methoxycinnamate Fructose Glucose Glyceryl laurate Lecitín Maltose Octocrylene Parfém PEG-8 Pentylén glycol Sodium chloride Sodium hydroxide Sodium lactate Sodium PCA Sodium stearoyl glutamáta Tocopherol acetate Trehaloselín

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S kolagénom
Kód:  PLK646
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297007630
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11