Obnoviť stránku

ASTRID Nutri Moments Hydratačné telové mlieko 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASTRID Nutri Moments Hydratačné telové mlieko 250 ml

Hydratačné telové mlieko Astrid Nutri Moments bude pohladením pre vašu pokožku. Efektívne hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje pokožku celého tela až 48 hodín. Je vylepšené o vyvážený komplex vitamínov a hydratačných látok 360 nutri complex 48h. Jednoducho sa aplikuje a ľahko sa vstrebáva. Pokožka je hydratovaná, rozjasnená a jej pružnosť je výrazne zlepšená. Pistáciový olej ako prírodný zdroj mastných kyselín a aminokyselín poskytuje pokožke hĺbkovú starostlivosť. Tá je po použití hodvábne jemná a svieža. 

Zloženie:

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerín, Glyceryl Stearate, cetearyl alcohol, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Dicaprylyl éter, Pistacia vera seed oil, Panthenol, Calcium pantothenate, Niacínamid, Tocopheryl acetate, Inozitol, Imidazolidinyl urea, Carbomer, Cetyl palmitate, Ceteareth- 20, Ceteareth-12, Glucose, Fructose, maltózy, trehalózy, Allantoin, Urea, Sodium PCA, Sodium lactate, Sodium hyaluronate, Glyceryl laurate, Pentylene glycol, butylénu glycol, Sodium chloride, Tetrasodium EDTA, Parfum, Citric acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide, BHT

Kľúčové vlastnosti

  • Vyvážený komplex vitamínov a hydratačných látok 360 nutri complex 48h
  • Pre normálnu až suchú pleť
  • Hydratácia, zjemnenie a vyhladenie pokožky
  • Ľahko sa vstrebáva
  • S pistáciovými olejom
  • Výsledkom je hodvábne jemná a svieža pokožka
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá
Kód:  TM255
Produktové číslo:  8592297000259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12