Obnoviť stránku

ASTRID Beauty Elixir 2× 8 ml

4,4 7 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
1,62 €
1,91 €

ASTRID Beauty Elixir 2× 8 ml

Pleťová maska ASTRID Beauty Elixir (2× 8 ml) patrí medzi produkty obľúbenej tradičnej českej značky. Je súčasťou série Beauty Elixir, ktorá ženám prináša starostlivosť založenú na hlbokých znalostiach pleti a jej potrieb v každom veku. Pleťová maska má skvelé hydratačné, regeneračné a vyživujúce účinky, a to vďaka obsiahnutému arganovému oleju a bambuckému maslu. Kombinácia týchto moderných kozmetických ingrediencií poskytne vašej pokožke tú najlepšiu starostlivosť a ochranu. Po použití pleťovej masky Astrid Beauty Elixir bude vaša pleť krásna, pružná a bude žiariť sviežosťou a zdravím. S kozmetikou Astrid stavíte na istotu.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky ASTRID Beauty Elixir (2× 8 ml)

  • Hydratačná a vyživujúca pleťová maska tradičnej českej značky Astrid
  • Kozmetika Astrid zabezpečujúca najlepšiu starostlivosť a ochranu pre vašu pokožku
  • Pleťová maska Astrid Beauty Elixir s arganovým olejom pre krásnu pleť
  • Kozmetický prípravok s obsahom výživného bambuckého masla
  • Maska Astrid pre hydratáciu, regeneráciu, osvieženie a upokojenie pokožky
  • Jemne voňajúca pleťová maska, zanechá pleť pružnú, sviežu a žiarivú
  • Množstvo pleťového prípravku v balení postačujúce pre dve aplikácie
  • Pleťová maska Astrid vhodná pre všetky typy pleti
  • Dermatologicky testovaný kozmetický prípravok

Aktívne látky:

  • Arganový olej
    Celosvetovo najobľúbenejší rastlinný olej pre starostlivosť o pleť a vlasy vďaka jeho mimoriadnym hydratačným a antioxidačným účinkom. Olej bohatý na prírodné antioxidanty a polyfenoly, esenciálne mastné kyseliny, vitamín E a ďalšie látky. Hydratuje, zjemňuje a skrášľuje pleť.
  • Bambucké maslo
    Skvele vyživuje pokožku a uzamyká v nej vlhkosť. Obsahuje mastné kyseliny a vitamíny A a E, spomaľuje starnutie pokožky, regeneruje podráždenú a poškodenú pokožku. Je známe svojimi vyživujúcimi vlastnosťami. Ideálne pre pružnú, jemnú a zdravú pokožku. 

Zloženie:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerín, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Arachidyl Alcohol, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Allantoin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Arachidyl Glucoside, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Bisabolol, Butyrospermum Parkii Butter, Citric Acid, Glucose, Glyceryl Laurate, Lactic Acid, Parfum, Peg-8, Tetrasodium Edta, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal, Limonene

Spôsob použitia:
Na vyčistenú pleť naneste tenkú, ale dostatočnú vrstvu pleťovej masky ASTRID Beauty Elixir a nechajte ju pôsobiť 10 minút. Potom masku dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Používajte 1 – 2krát týždenne. Pri aplikácii sa vyhnite citlivej oblasti okolo očí.


Objem:
2× 8 ml


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci

Objem

Objem 16 ml
Kód:  PLK569
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297004837
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11