Obnoviť stránku

AROMEDICA Gallotin - prienikový gél na hemoroidy 50 ml

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AROMEDICA Gallotin - prienikový gél na hemoroidy 50 ml

Prienikoýé gél na hemoroidy Aromedica Gallotin je skvelým pomocníkom pri problémoch s hemoroidy. Tento jemný gél na prírodnej báze špeciálne určený na ošetrenie hemoroidov vyniká svojimi dezinfekčnými a sťahujúcimi účinkami. Jeho zloženie je obohatené o jedinečnú kombináciu výťažkov z dubovej kôry, repíka, komonice a myrhy. Šetrne sa stará o pokožku v okolí problematických partií, tlmí nepríjemné bolesti a typické prejavy hemoroidov ako je napríklad svrbenie. Pomáha posilňovať cievnu stenu a zvyšuje ich pružnosť.
Zloženie:
Olivový, kukuričný a slnečnicový olej, pyštek obyčajný, extrakt z kôry duba, extrakt šalvie lekárskej, extrakt rebríčka obyčajného, silice chyprová, myrhová, spajková, amyrysová a minerálna voda.
Použitie:
Pravidelne aplikujte gél jemným votrením do pokožky na postihnutých miestach. Liek je určený len na vonkajšie použitie.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ produktu

Typ produktu Gél

Vlastnosti

Typ Liečivý
Účinok na Hemoroidy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hemoroidy
Kód:  TM214
Produktové číslo:  8594046250052

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18