Obnoviť stránku

AREON Home Perfume Verano Azul 1000 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AREON Home Perfume Verano Azul 1000 ml

Vytvorte si doma príjemnú a útulnú atmosféru s unikátnym osviežovačom vzduchu Areon Home Perfume. Tento unikátny difuzér Verano Azul začne pomocou 10 špeciálnych poréznych tyčiniek šíriť zmyselnú avšak nevtieravú vôňu slnečného morského pobrežia s jemným vánkom, ktorú si okamžite zamilujete. Ak flakónik s tyčinkami umiestnite na miesto bez prievanu, potom si vôňu osviežovača budete užívať až niekoľko mesiacov. Vďaka modernému dizajnu vám difuzér nielen príjemne prevonia byt či kanceláriu, ale stane sa aj krásnou dekoráciou vášho interiéru. Osviežovač vzduchu Areon Home Perfume Verano Azul skvele poslúži tiež ako darček, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších.

Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu Areon Home Perfume Verano Azul

  • S osviežovačom vzduchu Areon si doma vytvoríte príjemnú atmosféru
  • Unikátny difuzér Verano Azul začne pomocou 10 poréznych tyčiniek šíriť zmyselnú avšak nevtieravú vôňu pobrežia
  • Na mieste bez prievanu vám vôňa osviežovača vydrží až niekoľko mesiacov
  • Vďaka modernému dizajnu sa difuzér stane krásnou dekoráciou interiéru
  • Osviežovač vzduchu Areon Home Perfume Verano Azul skvele poslúži aj ako darček

Použitie:
U difuzéra odskrutkujte viečko, odstráňte plastovú zátku a viečko opäť naskrutkujte späť. Do otvoru viečka potom vložte niekoľko drevených tyčiniek a ostatné si schovajte. Intenzitu vône regulujete podľa počtu vložených tyčiniek.

Upozornenie:
Flakón s vôňou umiestnite na stabilný a vodorovný povrch mimo dosahu detí a domácich zvierat. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 1 000 ml
Kód:  OSV704
Produktové číslo:  3800034972307

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14