Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AREON Home Perfume Lilac 150 ml

4,6 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

AREON Home Perfume Lilac 150 ml

Aróma difuzér AREON Home Perfume Lilac je určený do vnútorných priestorov. Unikátny osviežovač vzduchu s desiatimi drevenými tyčinkami a skleneným flakónom s parfumom vydrží aj niekoľko mesiacov. Jednoducho odskrutkujte viečko pohára, odoberte zátku a opäť zaskrutkujte. Vo viečku zostane otvor pre vkladanie špeciálnych poréznych tyčiniek. Čím viac tyčiniek vložíte, tým viac bude osviežovač AREON Home Perfume Lilac voňať. Možno vkladať aj postupne, akonáhle začne vôňa odznievať, môžete pridávať do fľaštičky ďalšie tyčinky. AREON Home Perfume Lilac s kvetinovo-ovocnými tónmi na drevitom základe je vhodný pre mužov aj ženy. V elegantnej škatuľke.

Kľúčové vlastnosti osviežovača vzduchu AREON Home Perfume Lilac, 150 ml

  • Osviežovač AREON je vhodný do interiérov, domácností i kancelárií
  • Vďaka luxusnej škatuľke a vkusnému flakónu ho môžete venovať ako darček
  • AREON Home Perfume Lilac sa dodáva s desiatimi špeciálnymi tyčinkami
  • Tyčinky nasajú parfum a vôňu uvoľňujú do ovzdušia, počtom tyčiniek môžete regulovať intenzitu
  • Osviežovač vzduchu AREON Home Perfume Lilac je vhodný pre mužov i ženy
  • S kvetinovo-ovocnými tónmi na drevitom základe

Objem:
150 ml

Zloženie parfumu:
Tento parfum bol navrhnutý poprednými francúzskymi odborníkmi ako luxusná vôňa pre mužov aj ženy, ktorá vás v prvých okamihoch poteší jemnými kvetinovo (syringa) ovocnými (citrusy) tónmi, a to všetko na drevitom základe.

Upozornenie:
Flakón s parfumom umiestnite na vodorovný a stabilný povrch, mimo dosahu detí a domácich zvierat. Nevystavujte priamym slnečným lúčom!


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ vône

Typ vône Kvetinová

Výdrž vône

Výdrž vône 91,31 d
Kód:  OSV707
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800034958547

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04