Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vlhčené obrúsky

Vlhčené obrúsky nesmú chýbať v žiadnej výbave pre bábätká. Obrúsky pre deti použijete nielen na utieranie zadočka, ale aj pusinky od jedla alebo špinavých ručičiek. Vlhčené utierky sú vhodné na použitie nielen doma, ale aj vonku na prechádzke. Pri výbere sa zamerajte predovšetkým na zloženie, pretože nie všetky zložky a parfumácie musia nutne vyhovovať práve vášmu bábätku.

Pokračovať
Spresniť parametre
184 položiek

Vlhčené obrúsky

Vlhčené obrúsky nesmú chýbať v žiadnej výbave pre bábätká. Používajú sa na utieranie zadočkov, pusinky od jedla alebo ručičiek. Vhodné sú na použitie doma aj vonku na prechádzke. Vlhčené obrúsky sú jemné a pre bábätká veľmi šetrné. Udržujú pokožku zdravú a čistú a zároveň detské vlhčené utierky pomáhajú udržať ich prirodzenú hladinu pH. Okrem použitia pre našich najmenších však vďaka ich jemnému zloženiu výborne poslúžia aj ako dezinfekčné obrúsky na ruky či na tvár.

Kvalitné vlhčené obrúsky pre novorodenca

Vlhčené obrúsky Pampers Sensitive sú jedny z najlepších vlhčených obrúskov od Pampers. Neobsahujú parfum a vďaka jedinečnej štruktúre SoftGrip zaistia menej utierania na jemnejšie čistenie. Obrúsky Pampers Baby Fresh Clean obsahujú pleťové mlieko – sú silné a zároveň jemné. Vďaka zloženiu z čistej vody a z výťažkov z Aloe Vera poskytnú sviežosť ako po kúpeli.

Vlhčené utierky na jemnú detskú pokožku

Vlhčené utierky Huggies sú obľúbené a z nich napríklad rad HUGGIES Natural Care s extraktom Aloe Vera a vitamínom E, alebo HUGGIES Soft Skin obohatené o bambucké maslo. Využite akciu na vlhčené obrúsky a nakupujte za priaznivé ceny. A všetko z pohodlia domova niekoľkými kliknutiami myši.

Pre svoje dieťatko mamičky preferujú vlhčené obrúsky Pampers, Linteo vlhčené obrúsky alebo napríklad vlhčené obrúsky HiPP. Sú vyrobené z jemných vlákien pre maximálne jemnú starostlivosť o dieťa.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12