Obnoviť stránku

Aqua Wipes BIO Aloe Vera 100% rozložiteľné obrúsky 99% vody, 64 ks

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

Aqua Wipes BIO Aloe Vera 100% rozložiteľné obrúsky 99% vody, 64 ks

Detské vlhčené obrúsky Aqua Wipes nemôžu chýbať medzi hygienickými potrebami pre každé dieťatko. Sú vhodné pre normálnu pokožku. Vďaka tomu, že nevysušujú pokožku, bez obáv ich smiete použiť aj na suchú pleť. Detské vlhčené obrúsky neobsahujú parfumy, aby zbytočne nenarušovali prirodzené prostredie pokožky vašich najmenších. Medzi klady týchto obrúskov patrí, že neobsahujú alkohol, a preto nedráždia pokožku. Patria do triedy vegánskych produktov. Vlhčené obrúsky nijako nepoškodia životné prostredie, pretože sa rozložia. Nie je nutné sa báť alergických reakcií, sú hypoalergénne. Bez všetkého ich môžu použiť aj deti s citlivou pokožkou. Rastlinné výťažky zaistia koži neuveriteľnú hebkosť. Súčasťou balenia je 64 ks kusov.

100 % biologicky rozložiteľné obrúsky, ktoré môžete dať aj na domáci kompost, kde sa rozložia približne za tri týždne. V zložení nájdete len 99,6 % vody a BIO Aloe Vera. Ako jedny z mála sú schválené pediatrami a pôrodnicami vo Veľkej Británii. Sú tak vlhké, že spotrebujete menej obrúskov a netrhajú sa.

Základné prednosti detských vlhčených obrúskov AQUA WIPES EKO 64 ks

  • S obrúskami bude vaše dieťa stále čisté
  • Pre pokožku typu: normálna, citlivá (sensitive) a suchá
  • Obrúsky vyrobené bez parfumácie
  • Obrúsky nespôsobujú podráždenie pokožky, pretože sú bez alkoholu
  • Vegánsky produkt
  • Biologické obrúsky neškodia našej planéte
  • Hypoalergénne obrúsky vhodné aj pre alergikov
  • Zahŕňajú rastlinné výťažky
  • Počet kusov: 64 ks

Zloženie

Voda, Aloe Barbadensis Leaf Extrakt*, Coco-Glucoside, Panthenol, Benzonát Sodný**, Citronan Sodný, Kyselina citrónová, (*BIO Aloe Vera, **Potravinársky konzervant)

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Bez alkoholu, Vegánske, Eko/bio, Hypoalergénne, S rastlinnými výťažkami

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive), Suchá

Počet kusov

Počet kusov 64 ks

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

XXL balenie

XXL balení Nie
Voda, Aloe Barbadensis Leaf Extrakt*, Coco-Glucoside, Panthenol, Benzonát Sodný**, Citronan Sodný, Kyselina citrónová, (*BIO Aloe Vera, **Potravinársky konzervant)'>
Kód:  BABY10358
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060180400583

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16