Obnoviť stránku

ANGRY NORWEGIAN Gentleman set – 4-dielna súprava

5 3 hodnotení

ANGRY NORWEGIAN Gentleman set – 4-dielna súprava

Gentlemanova súprava je 4-dielna súprava od kvalitnej nórskej značky ANGRY NORWEGIAN, ktorá obsahuje olej na bradu Incognito 10 ml, Beekeeper vosk na bradu 30 g, DDTS šampón na bradu 100 ml, hrebeň a nožnice na zastrihávanie. Obsah pánskej súpravy zahŕňajúci všetko, čo moderný muž potrebuje k starostlivosti o bradu, jednoducho uložíte do originálnej a praktickej tuby, ktorá sa skvele hodí aj na cesty. Výrobky ANGRY NORWEGIAN neobsahujú žiadne esenciálne oleje alebo parabény a nie sú testované na zvieratách. Nevoňaj ako víla, voňaj ako chlap vďaka súprave pre pravého gentlemana ANGRY NORWEGIAN.

Hlavné prednosti Gentlemanovej súpravy ANGRY NORWEGIAN

  • Gentlemanová súprava ANGRY NORWEGIAN obsahuje všetko, čo potrebuje moderný muž k starostlivosti o bradu
  • Pánska súprava kozmetiky v praktickej a originálnej tube je perfektným spoločníkom aj na cestách
  • Vhodná na všetky typy brád
  • Neobsahuje žiadne esenciálne oleje a parabény
  • Produkty nie sú testované na zvieratách
  • Všetky kozmetické výrobky sú v súlade s kozmetickými predpismi EÚ

Olej na bradu Incognito ANGRY NORWEGIAN 10 ml

Olej na bradu Incognito s prírodnými olejmi zanechá vašu pokožku hydratovanú a bradu mäkkú, lesklú a vyživenú. Je vhodný najmä pre mužov, ktorí nemajú radi parfumované výrobky.

Použitie:
Po umytí brady počkajte asi 15 minút. Potom aplikujte malé množstvo oleja na bradu a pomocou fénu a vlasovej kefy usušte a vytvarujte bradu.

Zloženie:
Mandľový olej, arganový olej, olej z marhuľových jadier, jojobový olej, glyceryl kaprylát.

Vosk na bradu Beekeeper ANGRY NORWEGIAN 30 g

Vytvorte ľahko požadovaný tvar vašej brady, ktorý bude držať počas celého dňa vďaka silne tužiacim účinkom prírodného vosku Beekeeper. Bradu chráni, zlepšuje štruktúru a uhladzuje jej povrch. Aj keď je vosk 100 % bez parfumu, jeho prírodné zloženie nadchne decentnou vôňou medu.

Použitie:
Naneste menšie množstvo vosku na prsty a jemne rozotrite. Aplikujte na bradu.

Zloženie:
Cera Alba/Cera Flava, Lanolín, Glyceryl Caprylate.

DDTS šampón na bradu ANGRY NORWEGIAN 100 ml

Výrobca ANGRY NORWEGIAN sa snažil vylepšiť a pozdvihnúť účinky svojho šampónu na bradu v podobe mydla, ktoré preniesol do tekutej formy. DDTS šampón na bradu poskytuje luxusnú starostlivosť, skvele hydratuje a chráni proti nepriaznivým vonkajším vplyvom.

Použitie:
Naneste šampón na ruky a jemne rozotrite na bradu, kým šampón nezačne peniť. Nechajte pôsobiť a opláchnite.

Zloženie:
AQUA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, GLYCERIN, SODIUM PCA, PCA GLYCERYL, OLEATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LEVULINATE, CITRIC ACID, PEG-90, GLYCERYL ISOSTEARATE, POTASSIUM SORBATE, LAURETH-2, SODIUM PHYTATE, ALCOHOL.

Hrebeň a nožnice na zastrihávanie brady ANGRY NORWEGIAN

S plastovým hrebeňom ANGRY NORWEGIAN bude vaša brada vyzerať vždy dokonale a upravene. Nožnice zaručia bezpečné a jednoduché zastrihávanie fúzov alebo brady. Sú ľahké, ostré a do detailu prepracované.

Kód:  KSMU318
Produktové číslo:  8835891941246

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16