Obnoviť stránku

AMBI PUR Spring Awakening 2× 185 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
5,99 €

AMBI PUR Spring Awakening 2× 185 ml

Potom si obľúbite osviežovač vzduchu AMBI PUR Spring Awakening 2× 185 ml, ktorý bol vyhotovený v spreji. Priestor bude prevoňaný príjemnou sviežou vôňou, ktorá v ňom vytvorí pocit pohody. Interiér auta obohatí o sviežu vôňu a navodí v ňom atmosféru pokoja. Krásne prevonia vašu kúpeľňu. Môžete ho použiť v akejkoľvek miestnosti vášho bytu či kancelárie. Osviežovač vzduchu AMBI PUR obsahuje 370 ml. Tento osviežovač vzduchu môžete použiť len jednorazovo. Vdýchnuť domovu príjemnú vôňu je dnes veľmi jednoduché.

Kľúčové prednosti osviežovača vzduchu AMBI PUR Spring Awakening 2× 185 ml

  • Osviežovač vzduchu AMBI PUR je dodávaný v podobe spreja
  • Vašu kúpeľňu prevonia svieža vôňa
  • Osviežovač eliminuje nežiaduci zápach
  • Obsahuje 370 ml
  • sa nedá opätovne naplniť

Zloženie

Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Používajte iba v súlade s návodom na použitie. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. 5 % hmotnosti náplne je horľavých. Skladujte na suchom mieste, ďaleko od čistiacich prostriedkov. Osoby s precitlivenosťou na vône by mali tento výrobok používať s opatrnosťou. Po použití vyvetrajte miestnosť. Obsahuje konzervačné látky - Benzisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 370 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Svieža
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV2194
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216284417

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03