Obnoviť stránku

Ambi Pur Lili & Snow 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,93 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 2,56 €/ks

Ambi Pur Lili & Snow 300 ml

Radi by ste svoj domov prevoňala príjemnou vôňou? Vyskúšajte osviežovač vzduchu v spreji s vôňou konvalinky a snežienky uznávanej značky Ambi Pur. Budete příjemně překvapeni, jak dlouho vůně vydrží. Vďaka špeciálnej technológii sú pachy priamo pohltené, nie iba prekryté. Osviežovač môžete využiť v akejkoľvek miestnosti pre osvieženie vzduchu.

Prečo si vybrať tento osviežovač vzduchu v spreji?

  • výrobok uznávanej značkyAmbi Pur
  • krásne prevonia interiér vôňou konvalinky a snežienky
  • vôňa vydrží dlhodobo
  • špeciálna technológia pachy priamo pohlcuje

Použití: Osvěžovač držte svisle, zmáčkněte spoušť a rozstříkejte po místnosti.

Zloženie: Aqua, Alcohol, PEG-n hydrogenated Castor Oil, PARFUM, Hydroxypropyl cyklodextrín, Diethylhexyl, Sodium Sulfosuccinate, Sodium Polyacrylate, Propylene Glycol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Dipropylene Glycol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Benzisothiazolinone, Sodium hydroxide, cyklodextrín, t-Butyl Alcohol.

Kód:  OSV145
Produktové číslo:  5410076216888

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17