Obnoviť stránku

AMBI PUR Japan Tatami 185 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
4,30 €

AMBI PUR Japan Tatami 185 ml

Potom by vás mohol zaujať osviežovač vzduchu AMBI PUR Japan Tatami 185 ml, ktorý bol vyhotovený v spreji. Kvetinovú vôňu, ktorá bude v interiéri rozptýlená, sprevádza pocit pohody a harmónie. Výrobca ho odporúča pre vašu kúpeľňu. Môžete ho použiť v akejkoľvek miestnosti vášho bytu či kancelárie. Osviežovač vzduchu AMBI PUR ponúka objem 185 ml. Tento osviežovač vzduchu bol navrhnutý na jednorazové použitie. Udržiavať domov plný okúzľujúcej vône nikdy nebolo jednoduchšie.

Kľúčové znaky osviežovača vzduchu AMBI PUR Japan Tatami 185 ml

  • Osviežovač vzduchu AMBI PUR má formu spreja
  • Interiér vašej kúpeľne prevonia kvetinová vôňa
  • Zbaví váš interiér nežiaducich pachov
  • Obsahuje 185 ml
  • sa nedá opätovne naplniť

Zloženie

Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Používajte iba v súlade s návodom na použitie. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. 5 % hmotnosti náplne je horľavých. Skladujte na suchom mieste, ďaleko od čistiacich prostriedkov. Osoby s precitlivenosťou na vône by mali tento výrobok používať s opatrnosťou. Po použití vyvetrajte miestnosť. Obsahuje konzervačné látky - Benzisothiazolinone. Obsahuje Delta-Damascone. Môže spôsobiť alergickú reakciu.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 185 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Kvetinová
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV2191
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216261869

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03