Obnoviť stránku

AMBI PUR Gold Orchid 185 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
4,30 €

AMBI PUR Gold Orchid 185 ml

Potom vás určite zaujme osviežovač vzduchu AMBI PUR Gold Orchid 185 ml, ktorý bol vyrobený v spreji. Kvetinovú vôňu, ktorá bude v interiéri rozptýlená, sprevádza pocit pohody a harmónie. Najväčšie uplatnenie nájde vo vašej kúpeľni. Možno ho umiestniť do akéhokoľvek priestoru u vás doma, či v kancelárii. Osviežovač vzduchu AMBI PUR bol vyhotovený s objemom 185 ml. Ide o jednorazový osviežovač vzduchu, ktorý nemožno opätovne doplniť. Svojmu domovu vdýchnete očarujúcu vôňu úplne jednoducho.

Základné parametre osviežovača vzduchu AMBI PUR Gold Orchid 185 ml

  • Osviežovač vzduchu AMBI PUR je dodávaný v podobe spreja
  • Vo vašej kúpeľni bude voňať kvetinová vôňa
  • Dokáže osviežiť vzduch a eliminovať pachy
  • Obsahuje 185 ml
  • je vyhotovený na jedno použitie

Zloženie

Skladujte na suchom mieste, ďaleko od čistiacich prostriedkov. Osoby s precitlivenosťou na vône by mali tento výrobok používať s opatrnosťou. Po použití vyvetrajte miestnosť. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Používajte iba v súlade s návodom na použitie. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. 5 % hmotnosti náplne je horľavých. Obsahuje konzervačné látky - Benzisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 185 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Kvetinová
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV2186
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216261623

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02