Obnoviť stránku

AMBI PUR Flower & Spring 2× 185 ml

5 1 hodnotení
Novinka
7,99 €

AMBI PUR Flower & Spring 2× 185 ml

Potom budete nadšení z osviežovača vzduchu AMBI PUR Flower & Spring 2× 185 ml, ktorý sa používa formou spreja. Dokáže v priestore rozptýliť kvetinovú vôňu, vďaka ktorej sa v ňom budete cítiť veľmi príjemne. Najlepšie sa hodí do kúpeľní. Využijete ho na prevoňanie v podstate akejkoľvek miestnosti. Osviežovač vzduchu AMBI PUR bol vyrobený s objemom 370 ml. Tento osviežovač vzduchu môžete použiť len jednorazovo. Prevoňať váš domov nebolo nikdy tak jednoduché!

Významné vlastnosti osviežovača vzduchu AMBI PUR Flower & Spring 2× 185 ml

  • Osviežovač vzduchu AMBI PUR je v spreji
  • Vašou kúpeľňou sa rozleje kvetinová vôňa
  • Naplní váš interiér príjemnou vôňou
  • Tento typ obsahuje 370 ml
  • bol vyhotovený ako jednorazový

Zloženie

Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Používajte iba v súlade s návodom na použitie. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi vznietenia. Zákaz fajčenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. 5 % hmotnosti náplne je horľavých. Skladujte na suchom mieste, ďaleko od čistiacich prostriedkov. Osoby s precitlivenosťou na vône by mali tento výrobok používať s opatrnosťou. Po použití vyvetrajte miestnosť. Obsahuje konzervačné látky - Benzisothiazolinone. Obsahuje Delta-Damascone, Linalool. Môže spôsobiť alergickú reakciu.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 370 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Vôňa Kvetinová
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV2193
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216285780

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03