Obnoviť stránku

AMBI PUR Bathroom Spring Awakening 5× 7,5 ml

14,90 €

AMBI PUR Bathroom Spring Awakening 5× 7,5 ml

Potom budete nadšení z gélového osviežovača vzduchu AMBI PUR Bathroom Spring Awakening 5× 7,5 ml. Sviežu vôňu, ktorá bude v interiéri rozptýlená, sprevádza pocit pohody a harmónie. Priestor auta bude prevoňaný príjemnou sviežou vôňou, ktorá v ňom vytvorí pocit pohody. Využitie nájde hlavne vo vašej kúpeľni. Výrobca ho odporúča na prevoňanie akéhokoľvek interiéru. Osviežovač vzduchu AMBI PUR má objem 37,5 ml. Ide o XXL balenie, ktoré vám ušetrí peniaze. Ide o jednorazový osviežovač vzduchu. Svoj domov príjemne prevoniate raz dva!

Významné funkcie osviežovača vzduchu AMBI PUR Bathroom Spring Awakening 5× 7,5 ml

  • Osviežovač vzduchu AMBI PUR je navrhnutý vo forme gélu
  • Vašou kúpeľňou sa rozleje svieža vôňa
  • Zbaví váš interiér nežiaducich pachov
  • Objem sa vyšplhal na 37,5 ml
  • bol vyrobený na jednorazové použitie
  • Ide o XXL balenie

Zloženie

Linalool, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Lauraldehyde, Metylundecanal, Undecylenal, 3-(P-Cumenyl)Propionaldehyde, 3-Decén-5-One, 4-metyl-, (3E)-, 2,4-Dimetyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Eugenol, (2Z)-2-Phenylhex-2-Enenitrile, (1-Metyl-2-(5-Metylhex-4-En-2-Yl)Cyclopropyl)Metanol, Tetrametyl Acetyloctahydronaphthalenes, Limonene, Trimethylundecenal, Heliotrop, Cyclooctenyl Methyl Carbonate, Eukalyptol, Delta-Damascone, Alpha-Isomethyl Ionone, Dimetylcyclohexenyl 3-Butenyl Ketone, Terpinolene, Cinnamyl Alcohol, Beta-Caryophyllene, Heptametyl Decahydroindenofurán

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Objem

Objem 37,5 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Gélový

Použitie

Použitie Jednorazové

Vlastnosti

Vôňa Svieža
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV2184
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8006540506783

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13