Obnoviť stránku

AMBI PUR Bathroom Cotton Fresh 5× 7,5 ml

14,90 €

AMBI PUR Bathroom Cotton Fresh 5× 7,5 ml

V tom prípade by sa vám mohol páčiť gélový osviežovač vzduchu AMBI PUR Bathroom Cotton Fresh 5× 7,5 ml. Interiér bude naplnený sviežou vôňou na príjemný pocit harmónie. Interiér auta naplní príjemnou sviežou vôňou, ktorá vytvorí pocit pokoja a pohody. Výrobca ho určil na prevoňanie kúpeľní. Dokáže prevoňať akýkoľvek interiér, v kancelárii či u vás doma. Osviežovač vzduchu AMBI PUR obsahuje 37,5 ml. Ide o XXL balenie, ktoré vám vydrží dlhšie. Tento osviežovač vzduchu bol navrhnutý na jednorazové použitie. Prevoňať váš domov nebolo nikdy tak jednoduché!

Základné parametre osviežovača vzduchu AMBI PUR Bathroom Cotton Fresh 5× 7,5 ml

  • Osviežovač vzduchu AMBI PUR zakúpite v podobe gélu
  • Interiér vašej kúpeľne osvieži svieža vôňa
  • Naplní váš interiér príjemnou vôňou
  • Tento typ obsahuje 37,5 ml
  • bol vyhotovený ako jednorazový
  • XXL balenie nezaťaží vašu peňaženku

Zloženie

Limonene, Tetrahydrolinalool, Pentametylheptenón, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, 3-(P-Cumenyl)Propionaldehyde, Linalool, Geraniol, Linalyl Acetate, Nerol, Trimethylundecenal, Etyl 2,2-Dimetylhydrocinnamal, L-Alpha-Pinene, Dimetyl Heptenal, 2,4-Dimetyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Damascone, Rose Ketone-4, 6,6-Dimetylbicyclo[3.1.1]Hept-2-Ene-2-Propionaldehyde, Citral, Citronellal, Metylundecanal, Delta-Damascone

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Objem

Objem 37,5 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Gélový

Použitie

Použitie Jednorazové

Vlastnosti

Vôňa Svieža
Použitie Do kúpeľne
Použiteľnosť Jednorazový
nastavenie intenzity Nie
Kód:  OSV2183
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8006540506806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04