Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ALWAYS Ultra Extra Night 12 ks

4,8 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,70 €

ALWAYS Ultra Extra Night 12 ks

Hygienické potreby Always poskytujú bezpečnú a diskrétnu ochranu v priebehu celého menštruačného cyklu. Ultra absorpčné jadro obsahuje špeciálny materiál, ktorý rýchlo absorbuje a uzamkne tekutinu vo vnútri vložky v množstve niekoľkonásobne vyššom, než sám váži. Flexibilné krídelká pomáhajú chrániť postranné časti bielizne. Vďaka nim vložka tiež lepšie drží. Always Ultra Extra Night sú pripôsobené špeciálne pre použitie na noc tak, aby poskytli ochranu po dlhšiu dobu. Sú dlhšie a širšie. Zadná časť je oproti normálnej veľkosti o 60 % väčšia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečná a diskrétna ochrana pri menštruácii
  • Optimálne pre použitie v noci
  • Zadná časť o 60 % širšia ako u štandardných vložiek na deň
  • Flexibilné krídelká

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Menštruačné
Vhodné na Noc

Vlastnosti

Sila menštruácie silná
Krídelká S krídelkami
Prichytenie Lepiaca plocha
Vlastnosti Predĺžené, Stenčené

Balenie

Počet kusov v balení 12 ks

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  HV053
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4015400612469

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12