Obnoviť stránku

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist 147 ml

34,90 €

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist 147 ml

Stávajú sa vaše vlasy nudnými a lámavými? Olejček na vlasy ALTERNA môže pomôcť zlepšiť stav vlasových korienkov. Vďaka olejovým produktom si môžete užiť zdravé a krásne vlasy bez toho, aby vaša pokožka hlavy trpela. Je vhodný najmä pre ženy. Vlasom dodáva lesk, ktorý vytvorí dokonalý a elegantný vzhľad. Poskytuje účinnú pomoc pri zvládaní krepovitých a nepoddajných vlasov a dodáva im potrebné uhladenie. Prípravok má objem 147 ml. Užite si profesionálne výsledky s týmto olejom na vlasy ALTERNA a tvorte jedinečné účesy, ktoré zdôraznia váš osobitý štýl!

Zásadné vlastnosti oleja na vlasy ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz Dry Oil Mist 147 ml

  • Olej na vlasy pre ženy ALTERNA poskytne kúru, ktorá vlasy zregeneruje
  • Ide o avokádový a kaviárový olej
  • Bezoplachový olej utvára na vlasoch jemnú ochrannú vrstvu
  • Jednoducho sa aplikuje
  • Vytvořen pro ženy
  • Dodá žiarivý lesk
  • Vyhladzuje neposedné pramene
  • Olej na vlasy ALTERNA obsahuje 147 ml
  • Pýši sa označením: profesionálne

Vôňa oleja vás navyše zrelaxuje

Oleje na vlasy sú známe pre svoje výnimočné účinky, a to nielen vďaka tradičnej technike ich použitia, ale aj vďaka modernej vede a výskumu. Avokádový a kaviárový olej ALTERNA sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebáva, čo umožňuje rýchle a efektívne využitie jeho prospešných vlastností. Bezoplachový olej na vlasy tvorí na vlasoch ochrannú vrstvu, ktorá zlepšuje textúru vlasov a zvyšuje ich pružnosť. Vlasom poskytuje výživu a zanechá hladký povrch.

Olejček na vlasy ALTERNA je určený na použitie na vlasy:

nepoddajné a krepovité

Zloženie

ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, TOCOPHEROL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL, ASCORBIC ACID, GLYCERIN, POLYSILICONE-15, SUPEROXIDE DISMUTASE, CAVIAR EXTRACT, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, WATER/AQUA/EAU, PHOSPHOLIPIDS, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM)

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Avokádový, Kaviárový

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie

Objem

Objem 147 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Nepoddajné a krepovité

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Olej

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie
Kód:  KSVL8072
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  873509027683

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18