Obnoviť stránku

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz 50 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,90 €

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz 50 ml

ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Fizz je vlasový olej na revitalizáciu vašich vlasov. Prípravok od profesionálnej vlasovej kozmetiky je vhodný pre všetky typy vlasov. Skroťte s ním vlasy jemné aj bujné kadere. Vďaka obsahu kaviárového extraktu bohatého na Omega-3 mastné kyseliny a aminokyseliny získajú vaše vlasy pružnosť a lesk. Olej na vlasy ALTERNA zanechá vlasy lesklé a hladké. Použitie inovatívnej technológie s antioxidačnými a vyživujúcimi účinkami AGE-CONTROL-COMPLEX bráni poškodzovaniu vlasov vplyvom vonkajšieho prostredia, farbenia a prirodzeného starnutia. Obsiahnutá kombinácia kamélie a avokádového oleja v prípravku ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz vlasy vyhladzuje a obnovuje ich prirodzenú silu a lesk.

Kľúčové vlastnosti oleja na vlasy ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz

  • Olej na vlasy ALTERNA Caviar Smoothing Annti-Frizz vaše vlasy chráni a dodáva im lesk
  • Olej od profesionálnej vlasovej kozmetiky možno aplikovať na vlasy jemné, vlnité aj kučeravé
  • Aplikáciou dodáte vlasom potrebnú hydratáciu a výživu
  • Vďaka obsahu kaviárového extraktu bohatého na Omega-3 mastné kyseliny a aminokyseliny získajú vaše vlasy pružnosť a lesk
  • Použitie inovatívnej technológie AGE-CONTROL-COMPLEX znamená pre vaše vlasy zamedzenie ich ďalšieho poškodzovania vplyvom vonkajšieho prostredia, farbenia a prirodzeného starnutia vlasu
  • Obsiahnutá kombinácia kamélie a avokádového oleja vlasy vyhladzuje a obnovuje ich prirodzenú silu
  • Aplikáciou oleja ALTERNA Caviar Smoothing Anti-Frizz znižujete riziko poškodenia vlasov pri ich tepelnej úprave

Aplikácia:
Aplikujte olej do poškodených častí vlasov.

Zloženie:
Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Tocopherol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Ascorbic Acid, Glycerin, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Caviar Extract, Alaria Esculenta Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Water/Aqua/Eau, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum). (10-16-090716B).


Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Kaviárový

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Olej

Typ

Typ Olej
Kód:  KSVL4529
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  873509027690

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11