Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo 250 ml

5 4 hodnotení

ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo 250 ml

Šampón ALTERNA Caviar RepaiRx Instant Recovery Shampoo je luxusný vlasový prípravok, ktorý dokáže poškodené vlasy šetrne vyčistiť od nečistôt a zároveň im navrátiť zdravie, lesk a krásu. Šampón predstavuje hĺbkovo obnovujúcu starostlivosť pomocou špeciálnych technológií a Age-Control Complexe, ktorý obsahuje okrem iného vysoko koncentrovanú dávku posilňujúcich proteínov vyživujúcich a ošetrujúcich vlasy. Výťažky z kaviáru obnovujú a posilňujú jednotlivé vlasové vlákna a majú celkovo blahodarný vplyv na kvalitu vlasov. Po použití šampónu Caviar RepaiRx budú vaše vlasy hebké, poddajné, lesklé a nádherne čisté.

Klinicky preverené zloženie tohto šampónu vlasy hĺbkovo regeneruje, oživuje ich vzhľad a zanecháva ich zmäkčené a prirodzene zdravé. Obnovuje slabé vlasové vlákna a zaceľuje poškodené vlasy. Unikátna receptúra ??s proteínmi dokáže šetrne a pritom veľmi účinne vyplniť poškodené miesta, zaceliť aj mikroskopické trhlinky a navrátiť vlasom prirodzenú pružnosť a obranyschopnosť. Vlasy budú spoľahlivo chránené pred poškodením vonkajšími škodlivými vplyvmi. Výsledky budú viditeľné ihneď po prvom použití, po pravidelnom používaní budú vlasy celkovo posilnenej, hustejšie, zdravšie a budú sa lepšie rozčesávať. Rozmaznávajte svoje vlasy luxusným šampónom, aby boli zdravé a prirodzene pružné!
Aktívne látky:

  • Technológia ColorHold – chráni farbu vlasov pred vyblednutím či opláchnutím.
  • Technológia Seasilk – obsahuje unikátnu zmes morských výťažkov, ktoré sú zdrojom nepretržitej hydratácie vlasov.
  • Age-Control Complex – pôsobí proti prirodzenému starnutiu vlasov aj proti starnutiu spôsobenému vplyvom vonkajšieho prostredia alebo chemickým ošetrením. Obsahuje kaviárový extrakt, vitamín C a cytokíny, ktoré vlasy vyživia, ošetria, vyhladia a dodajú im lesk.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy poškodené.
Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite a ošetrite kondicionérom alebo maskou z rovnakej série.
Objem:
250 ml
Zloženie:
Water (Aqua), Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropylamine Oxide, Glycol Distearate, Glycereth-26, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Caviar Extract, Polysilicone-15, Ascorbic Acid, Superoxide Dismutase, Tocopheryl Acetate, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Rice Protein, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acrylates/Vinyl Neodecanoate Crosspolymer, Algae Extract, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Amodimethicone, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, PEG-45M, Glycerin, Decyl Glucoside, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Behenyl/Stearyl Aminopropanediol Esters, Butylene Glycol, Trideceth-12, Aminomethyl Propanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL2533
Produktové číslo:  873509018759

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08