Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Mist 125 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Mist 125 ml

Vlasový olej ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Mist 125 ml ve spreji

Vlasový olej Bamboo Smooth Kendi je určený pre ošetrenie krepatých a poškodených vlasov. Ľahká ošetrujúca hmla vlasy nezaťažuje, dodáva im dôležité živiny a vitamíny aj nevyhnutnú dávku antioxidantov. Antioxidanty ochránia vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, najmä pred UV žiarením. Vlasový olej je suchý, nemastí a nedráždi vlasy ani pokožku hlavy. Doprajte si pevnejšie, zdravšie a hladšie vlasy počas pár okamihov!

Sprej Alterna Bamboo Smooth obsahuje vysoko účinné bio výťažky z bambusu, ktoré vlasy ošetrujú, posilňujú a intenzívne hydratujú. Vzácny bio olej kendi zaceľuje trhlinky vo vlasovom vlákne, posilňuje vlasovú kutikulu a dodáva vlasom jemnosť. Vlasy sú po pravidelnom používaní vyživujúceho oleja hladké, hebké, ľahko sa rozčesávajú a sú oslnivo lesklé. Vlasový olej je vybavený praktickým dávkovačom, ktorý olej perfektne rozpráši a rovnomerne ho tak nanesie po celej ploche vlasov. Dodajte svojim vlasom zdravší a príťažlivejší vzhľad!
 

Aktívne látky:

  • Antioxidanty – ochránia vlasy pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, najmä pred UV žiarením.
  • Bio výťažky z bambusu – vlasy ošetrujú, posilňujú a intenzívne hydratujú.
  • Bio olej kendi – zaceľuje trhlinky vo vlasovom vlákne, posilňuje vlasovú kutikulu a dodáva vlasom jemnosť.

Typ vlasov:
Pre krepaté a poškodené vlasy.
Použitie:
Nanášajte na vlhké vlasy a upravte vlasy podľa potreby.
Objem:
125 ml  


Zloženie:
Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sun ower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Polysilicone-15, Bambusa Vulgaris Extract, Aleurites Moluccana Seed Oil, Superoxide Dismutase, Tocopherol, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Passi ora Edulis Seed Oil, Glycerin, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Water/Aqua/Eau, Fragrance (Parfum), Citronellol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S vitamínmi

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 125 ml

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia
Kód:  KSVL2558
Produktové číslo:  873509014706

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09