Obnoviť stránku

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml

4,0 5 hodnotení

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner 250 ml

Kondicionér ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Frizz Conditioner je hydratujúci kozmetický prípravok, ktorý je šetrný k vašim vlasom. Ošetruje vlasy, do hĺbky ich hydratuje, zjemňuje a chráni ich pred krepatením a rozštiepenými končekmi. Je vhodný pre všetky typy vlasov, ale ocenia ho najmä používatelia, ktorým sa vlasy vo vlhku krepatia alebo sa im štiepia končeky vlasov.

Všetky ingrediencie obsiahnuté v prípravkoch Alterna Bamboo sú dodávané z rastlinných certifikovaných Bio výťažkov. Tieto jedinečné Bio prísady vlasy vyživujú, posilňujú a chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Do hĺbky vlasy a vlasovú pokožku hydratujú a zaisťujú im tak jemnosť, prirodzenú pružnosť a nádherný lesk. Extrakt z bambusu obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov a dodáva vlasom hodvábny vzhľad. Všetky produkty z radu Bamboo sú vďaka svojmu zloženiu šetrné k životnému prostrediu aj k vašim vlasom.

Kondicionér vlasy zjemňuje, navracia im prirodzený lesk, silu aj krásu. Je šetrný aj k vlasom farbeným a dokáže vaše vlasy ochrániť vo vlhkom prostredí pred krepatením. Neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty ani syntetické farbivá, nijako vlasy nezaťažuje. Vaše vlasy budú po použití tohto kondicionéru poddajné, pružné, lesklé a nádherne hladké.

  • Bio extrakt z bambusu – obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov, dodáva im silu a pružnosť.
  • Kendi olej – zdroj omega mastných kyselín pre výživu a ochranu proti poškodeniu krepatením.
  • Color Hold Technology – pre zachovanie sýteho a žiarivého odtieňa vlasov.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy so sklonom ku krepateniu.
Použitie:
Nanášajte na vlhké vlasy, jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite.
Objem:
250 ml

Zloženie:
Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Behentrimonium Methosulfate, Glycerin, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Amodimethicone, Polysilicone-15, Butylphenyl Methylpropional, Citric Acid, Linalool, C11-15 Pareth-7, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Laureth-9, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Citronellol, Trideceth-12, Limonene, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Aleurites Moluccana Seed Oil, Bambusa Vulgaris Water, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Wasabia Japonica Root Extract, Superoxide Dismutase, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Polyquaternium-10, Saccharomyces/Lysate Ferment, Silanetriol Melaninate, Bromelain, Papain, Saccharomyces/Zinc Ferment, Algae Extract, Lactoferrin, Corn Oligosaccharides, Phytosphingosine, Acetyl Methionine, Acetyl Serine, Amino Acyl tRNA Synthetase, Copper Lysl Oxidase, Glycine Soja (Soybean) Seed Peroxidase, Saccharomyces/Copper Ferment, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Tyrosinase, Lentinus Edodes Tyrosinase, Retinyl Palmitate.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Poškodené, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL2451
Produktové číslo:  873509014683

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13