Obnoviť stránku

ALORI Nano hubka

3,7 17 hodnotení

ALORI Nano hubka

Kúpte si skvelého pomocníka na odstraňovanie nečistôt z rôznych materiálov. Nano hubka ALORI je vyrobená zo špeciálneho materiálu melamínu, ktorý odstraňuje nerozpustné a odolné nečistoty zo všetkých druhov hladkých povrchov. Môžete ju tak využiť pri odstraňovaní nečistôt z kachličiek, dlaždíc, skla, kovu, parkiet a podobne. ALORI hubka si hravo poradí s odtlačkami prstov, zaschnutým tukom, šmuhami od podrážok topánok, počmáranými múrmi, stopami od fixiek či pier, vodným kameňom z vodovodných batérií, dechtovými škvrnami či so zvyškami žuvačiek. Jej použitie je jednoduché, stačí ju mierne navlhčiť a potom len jemne trieť po povrchu, čím hubka vygumuje nečistoty ako guma na ceruzke. Hubka sa postupne opotrebováva.

Kľúčové vlastnosti nano hubky ALORI

  • Hubka od ALORI je vyrobená zo špeciálneho materiálu melamínu
  • Odstraňuje nerozpustné a odolné nečistoty zo všetkých druhov hladkých povrchov (kachličky, dlaždice, sklo, kov, parkety a iné)
  • Poradí si napríklad s odtlačkami prstov, zaschnutým tukom, šmuhami od podrážok topánok, počmáranými múrmi, stopami od fixiek či pier
  • Pred použitím je potrebné hubku ALORI navlhčiť
  • Jemným trením po povrchu gumuje nečistoty
  • Postupne sa opotrebováva

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Určenie

Vhodné na Antikoro, Drevo, Keramiku, Sklo

Vlastnosti

Typ Špongiové

Typ

Typ Huby

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  CIS643
Produktové číslo:  8594195508073
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19