Obnoviť stránku

ALORI Balíček na základné upratovanie

4,5 2 hodnotení
39,22 €

ALORI Balíček na základné upratovanie

Tento praktický ALORI Balíček na základné upratovanie predstavuje pohodlné riešenie základného upratovania vašej domácnosti alebo kancelárie. Obsahuje tri čistiace produkty a jednu mikrovláknovú utierku. Nájdete v ňom najpredávanejšie ALORI prípravky, ktoré zrýchlia a zjednodušia vaše pravidelné upratovanie. Navyše ide o biologicky rozložiteľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady ALORI Balíček na základné upratovanie

  • Praktická čistiaca súprava od ALORI na základné upratovanie domácnosti alebo kancelárie
  • Balíček obsahuje 3 čistiace nano prípravky a utierku z mikrovlákna
  • ALORI Leštenka na nábytok zabraňuje opätovnému usadzovaniu prachu vďaka antistatickému účinku
  • ALORI Čistič na podlahy hĺbkovo čistí, obnovuje a renovuje
  • ALORI Čistič okien zaistí vysoký lesk sklenených povrchov
  • Utierka ALORI sa ľahko sa udržuje, možno ju prať na 40 °C
  • Biologicky odbúrateľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov
  • Balenie s rozprašovačom s detskou poistkou umožňuje jednoduché použitie
  • Výhodné balenie šetrí vašu peňaženku

Leštenka na nábytok ALORI

Čistiaci prostriedok ALORI Leštenka na nábytok je vyvinutý na starostlivosť o drevené, lakované a syntetické povrchy. V jedinom kroku ich vyčistí, obnoví a zrenovuje ich vzhľad. Dodá nábytku vysoký lesk a predĺži jeho životnosť . Vytvára antistatickú ochranu proti usadzovaniu prachu, ktorá zároveň zabraňuje množeniu baktérií a plesní a zanecháva tak hygienický povrch. Zloženie s unikátnou nanotechnológiou uľahčuje následnú údržbu. Prípravok je vhodný na kuchynské dvierka, zásuvky a dosky, lakované dosky stolov, dvere, zárubne či parapety. Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu.

Použitie:
Naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch a nechajte pôsobiť 1 minútu až 2 minúty. Pomocou suchej mikrovláknovej utierky nečistoty zotrite.

Čistič na podlahy ALORI

Tekutý čistič na podlahy ALORI je špeciálne vyvinutý na odstraňovanie extrémne odolnej špiny z lina, PVC, vinylu a plávajúcich podláh. Veľmi rýchlo bez drhnutia povrchy hĺbkovo čistí, renovuje a obnovuje ich vzhľad, pričom ich mechanicky nepoškodzuje ani abraziou či eróziou. Podlahy chránia pred opotrebovaním. Prípravok obsahuje nanočastice prenikajúce aj do najmenších nerovností povrchu, kde rozpúšťajú usadené nečistoty. Zároveň vytvára neviditeľnú vrstvu na ochranu podlahy pred opätovným znečistením a opotrebovaním.

Použitie:  
Rozrieďte prípravok s vodou. V prípade silného znečistenia aplikujte nezriedený prípravok priamo na podlahu, rozpeňte kefkou, nechajte pôsobiť a potom zotrite suchou handričkou alebo hubkou. Nepoužívajte na dlažby.

Čistič okien ALORI

Vyskúšajte unikátny ALORI Čistič okien, ktorý skráti umývanie okien na polovicu! Čistiaci prípravok je určený na všetky sklenené povrchy v domácnosti aj sklá auta (vrátane čelného skla), ktorým zaistí vysoký lesk. Obsiahnuté nanočastice vnikajú do pórov skla a vyhladzujú jeho povrch, čo znemožňuje ľahké priľnutie nečistôt na vyčistený povrch. Pri umývaní okien či skiel prípravkom od ALORI nepotrebujete žiadnu vodu, stačia vám len dve utierky (ideálne z mikrovlákna). Čistič navyše obsahuje vosky, ktoré odpudzujú vodu a na oknách tak nezostávajú šmuhy po dažďových kvapkách. Prípravok vytvára ultratenkú, neviditeľnú, hydrofóbnu vrstvu s ochranou proti následnému znečisteniu, prilepeniu hmyzu, odtlačkom rúk, usadzovaniu povlakov a oxidácii.

Použitie:  
Pred aplikáciou prípravok vždy pretrepte. Na aplikáciu budete potrebovať 2 mikrovláknové utierky. Pomocou aplikátora naneste prípravok rovnomerne na čistený povrch. Neumývajte pred týmto čistením okno vodou, ale nastriekajte prípravok priamo na špinavé okno alebo rámy okien. Jednou utierkou vyčistite okno a používajte ju na zotretie všetky špiny z okien. Druhou čistou ,suchou utierkou okno vyleštite. V prípade potreby opakujte celý postup. Takto vyčistený povrch je zároveň ošetrený voskom, ktorý prípravok obsahuje.

Utierka ALORI

Utierka praktických rozmerov je určená na každodenné použitie. ALORI z mikrovlákna sa ľahko udržuje, možno ju prať na 40 °C  bez aviváže.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ povrchu

Typ povrchu Lesklý

Vlastnosti

Vlastnosti Nano

Typ povrchu

Typ povrchu Na vinylové podlahy, Na linoleum, Na plávajúce podlahy

Typ

Typ Čstiče
Kód:  CIS850
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594195501609
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12