Obnoviť stránku

ALORI Balíček pre čistú kuchyňu

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALORI Balíček pre čistú kuchyňu

Tento praktický ALORI Balíček pre čistú kuchyňu predstavuje komplexné riešenie upratovania a údržby celej vašej kuchyne. Čistiace produkty od ALORI si poradia ľahko a rýchlo bez drhnutia s mastnotou a zaschnutými zvyškami jedla bez toho, aby ničili čistené povrchy. Vaša kuchyňa bude žiarivo čistá. Navyše ide o biologicky rozložiteľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady ALORI Balíček pre čistú kuchyňu

  • Praktická čistiaca sada od ALORI na upratovanie kuchyne
  • Balíček obsahuje 3 čistiace nano prípravky a nano hubku
  • ALORI Čistič sporáku a rúry ľahko a rýchlo bez drhnutia odstraňuje mastnotu, zvyšky jedla, oleje a tuky
  • Čistič chladničky a mrazničky ALORI preniká do všetkých nerovností a rozpúšťa usadené nečistoty
  • ALORI Čistič kuchyne bez drhnutia odstraňuje mastnotu a pripálené zvyšky jedla
  • Nano hubka ALORI jemným trením po povrchu gumuje nečistoty
  • Biologicky odbúrateľné prípravky bez obsahu parabénov, fosfátov a silikónov
  • Výhodné balenie šetrí vašu peňaženku

ALORI Čistič sporáku a rúry

Čistič sporáku a rúry ALORI skvele slúži na udržanie čistoty v kuchyni. Účinne odstraňuje mastnotu, pripálené zvyšky jedla, oleje i tuky zo smaltovaných povrchov, kovov a plastov. Povrchy čistí rýchlo bez nutnosti drhnutia. Nepoškodzuje ich abráziou a zanecháva ich neškodné pre potraviny. Vďaka nanotechnológii vytvára nano vrstvu, na ktorej špina horšie lipne. Prípravok je vhodný na mikrovlnné rúry, konvektomaty, sklokeramické dosky, indukčné dosky a plynové sporáky. Balenie spraktickým rozprašovačom s detskou poistkou vám uľahčí aplikáciu čističa. Prípravok je biologicky odbúrateľný, neobsahuje parabény, silikóny, chlór a neurotoxín.

Použitie:
Odstráňte voľné nečistoty z povrchu. Povrch navlhčite a rovnomerne naň naneste prípravok. Nechajte 15 minút pôsobiť. Ak čistíte rúru, zapnite ju na 50 °C a nechajte 15 minút pôsobiť. Potom zotrite nečistoty hubkou. Po vyčistení dôkladne opláchnite vodou. V prípade potreby postup opakujte.

ALORI Čistič chladničky a mrazničky

Čistiaci prostriedok ALORI čistič chladničky a mrazničky je skvelým pomocníkom pri udržaní poriadku v kuchyni. Účinne odstraňuje mastnotu, zvyšky jedla, oleje a tuky z vnútorných častí chladničiek a mrazničiek. Vďaka unikátnemu zloženiu obsahujúcemu nanočastice, ktoré prenikajú do všetkých nerovností, si poradí aj s veľmi odolnými nečistotami. Povrchy čistí rýchlo bez nutnosti mechanického drhnutia. Nepoškodzuje ich abráziou a zanecháva ich dokonale čisté. Praktický rozprašovačs detskou poistkou vám uľahčí aplikáciu prípravku.

Použitie:
Odstráňte voľné nečistoty z povrchu. a vždy pred aplikáciou navlhčite povrch. Naneste prípravok rovnomerne iba na odmrazený povrch pri odpojenom zariadení z napájania a nechajte ho 5 až 10 minút pôsobiť. Potom zotrite nečistoty suchou utierkou alebo hubkou. Vyčistený povrch zotrite vlhkou utierkou prípadne opláchnite vodou. V prípade potreby postup opakujte.

ALORI Čistič kuchyne

Čistiaci prostriedok ALORI Čistič kuchyne je skvelým pomocníkom pri udržaní poriadku v kuchyni. Účinne odstraňuje mastnotu, pripálené zvyšky jedla, oleje a tuky z obkladov, dreva a plastových povrchov. Povrchy čistí rýchlo bez nutnosti drhnutia. Nepoškodzuje ich abráziou a zanecháva ich neškodné pre potraviny. Vďaka nanotechnológii si poradí aj s veľmi odolnou špinou a zároveň vytvára neviditeľnú vrstvu so samočistiacim účinkom. Prípravok je vhodný na všetky typy pracovných dosiek akuchynskú linku. Praktický rozprašovač s detskou poistkou vám uľahčí jeho aplikáciu.

Použitie:
Odstraňte volné nečistoty z povrchu a vždy pred aplikáciou navlhčite povrch. Naneste prípravok rovnomerne na plochu a nechajte 5 až 10 minút pôsobiť. Potom zotrite nečistoty utierkou alebo hubkou. Po vyčistení opláchnite vodou. V prípade potreby postup opakujte

ALORI nano hubka

Kúpte si skvelého pomocníka na odstraňovanie nečistôt z rôznych materiálov. Nano hubka ALORI je vyrobená zo špeciálneho materiálu melamínu, ktorý odstraňuje nerozpustné a odolné nečistoty zo všetkých druhov hladkých povrchov. Môžete ju tak využiť pri odstraňovaní nečistôt z kachličiek, dlaždíc, skla, kovu, parkiet a pod. ALORI hubka si hravo poradí s odtlačkami prstov, zaschnutým tukom, šmuhami od podrážok topánok, počmáranými múrmi, stopami od fixiek či pier, vodným kameňom zvodovodných batérií, dechtovými škvrnami či zvyškami žuvačiek. Jej použitie je jednoduché, stačí ju mierne navlhčiť a potom len jemne trieť po povrchu, čím hubka vygumuje nečistoty ako guma na ceruzke. Hubka sa postupne opotrebováva.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na rúry, Na chladničky/mrazničky , Na kuchynskú linku, Na drez a batériu

Funkcie

Funkcie Na leštenie

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne, Bez chlóru , Nano
Kód:  CIS849
Produktové číslo:  8594195501593
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01