Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ALMAWIN Univerzálny 0,5 l

Kúpiť s kódom ALZADNI10
Kód bude uplatnený automaticky.
3,33 €
Garancia najlepšej ceny
Super cena
3,70 €

ALMAWIN Univerzálny 0,5 l

Tento prípravok, rovnako ako ostatné produkty od značky AlmaWin, si zakladá na princípe harmonického vzťahu človeka a prírody. Aj univerzálny čistič je preto bez syntetických vonných látok, farbív a konzervantov a má ekocertifikáciu Ecogarantie a Vegan Society. Koncentrát AlmaWin vďaka kombinácii prírodných povrchovo aktívnych látok a hydratačných zložiek na rastlinnej báze vyniká skvelými výsledkami čistenia, a pretože navyše obsahuje aj kukuričné proteíny a kokosový a palmový olej, je šetrný k pokožke rúk. Univerzálny ekologický čistiaci prostriedok AlmaWin účinne čistí a spoľahlivo odstraňuje bežné nečistoty a mastnotu zo všetkých druhov hladkých povrchov, ktorým dodá lesk a môžete ho použiť aj na čalúnenie, ktorému oživia farby.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prípravku AlmaWin univerzálny

  • Účinne čistí a spoľahlivo odstraňuje bežné nečistoty a mastnotu zo všetkých druhov hladkých povrchov
  • Univerzálny AlmaWin je možné použiť aj na čalúnenie
  • Vďaka kombinácii prírodných povrchovo aktívnych látok a hydratačných zložiek na rastlinnej báze zaisťuje vynikajúce výsledky.
  • Domáci čistič AlmaWin dodá lesk a oživí farby
  • Ekokoncentrát je obzvlášť ľahko biologicky odbúrateľný
  • Dermatologicky testovaný AlmaWin s obsahom kukuričných proteínov, kokosového a palmového oleja chráni pokožku rúk
  • Prípravky AlmaWin neobsahujú syntetické vône, farbivá ani konzervanty
  • Koncentrát na čistenie má ekocertifikáciu Ecogarantie a Vegan Society

AlmaWin nezaťažuje životné prostredie

Pretože sa AlmaWin dôsledne vyhýba syntetickým vôňam, farbivám a konzervačným látkam, nezaťažuje tento univerzálny koncentrovaný prípravok na čistenie životné prostredie a je obzvlášť ľahko biologicky odbúrateľný. Vegan Ecogarantie klimaticky neutrálna fľaša je vyrobená zo 100% recyklovaného odpadového plastu a ďalej recyklovateľná, štítok aj z recyklovateľných materiálov je potlačený atramentmi bez minerálnych olejov. Aby ste ešte viac chránili životné prostredie, dodržujte dávkovanie a používajte striedmo.

Zvládne aj čalúnenie

Univerzálny ekologický AlmaWin je vhodný najmä na všetky vodeodolné povrchy, ako sú pracovné dosky, kuchynský nábytok, dlaždice, plastové povrchy, parapety, dvere a podlahy všetkého druhu. Poradí si však aj s čalúnením, ktorému oživia farby. Vegánsky a dermatologicky testovaný koncentrát sa ľahko používa. Jednoducho pridajte do vody AlmaWin v pomere približne 10 ml na 5 l podľa stupňa znečistenia.

Upozornenie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte pripravenú nádobu alebo štítok. Držte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Pokiaľ je to možné, vyberte existujúce kontaktné šošovky. Pokračujte vo vyplachovaní. Pokiaľ podráždenie očí pretrváva: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. Na recykláciu likvidujte iba úplne vyprázdnené nádoby.

Zloženie

<5% neiónové povrchovo aktívne látky (rastlinné cukry), aniónové povrchovo aktívne látky (sulfáty rastlinných mastných alkoholov), vôňa (esenciálny citrónový olej * a eukalyptový olej *), limonén, voda, etanol, kuchynská soľ, kyselina mliečna, sóda, pšeničné proteíny. 100% ingrediencií je prírodného pôvodu. *Z kontrolovaného ekologického pestovania.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Tekutý

Funkcie

Funkcie Na leštenie

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Objem

Objem 0,5 l
Kód:  CIS1697
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4019555700156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01