Obnoviť stránku

ALMAWIN Tekuté mydlové orechy 750 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7 €

ALMAWIN Tekuté mydlové orechy 750 ml

Tento prípravok, rovnako ako ostatné produkty od značky AlmaWin, si zakladá na princípe harmonického vzťahu človeka a prírody. Aj mydlo na pranie – tekuté mydlové orechy je preto bez syntetických vonných látok, farbív a konzervantov a má eko certifikáciu Ecogarantie a Vegan Society. Inovatívny prací prostriedok na farebnú bielizeň s prirodzeným zmäkčovacím efektom AlmaWin Cleanut s citrónovou vôňou verbeny zaistí dokonalú čistotu už pri praní na teplote 20 °C, farby zostanú stále a žiarivé, bielizeň sa stane príjemne mäkkou bez akejkoľvek aviváže a ľahko sa žehlí. Dermatologicky testované tekuté mydlové orechy sú priateľské nielen k životnému prostrediu, ale aj k pokožke.

Kľúčové vlastnosti mydla na pranie AlmaWin Cleanut – tekuté mydlové orechy

  • Inovatívny prací prostriedok na farebnú bielizeň s prirodzeným zmäkčovacím efektom
  • Základom AlmaWin Cleanut je extrakt z indických mydlových orechov a prírodné minerály
  • Pre lepší účinok sú mydlové orechy zmiešané s BIO rastlinným mydlom a ďalšími BIO ingredienciami
  • S aktívnymi látkami z pšenice, zemiakov a cukrovej trstiny
  • Mydlo na pranie AlmaWin Cleanut má unikátne zloženie, ktoré je rovnako efektívne, ako bežný výrobok s aktívnymi látkami z ropy
  • Skvele perie aj pri nízkych teplotách, už od 20 °C
  • AlmaWin Cleanut – tekuté mydlové orechy zaistí mäkkú bielizeň aj bez aviváže, ktorá sa bude ľahko žehliť
  • Umývací aktívny saponín zo škrupiny mydlového orecha je prirodzene šetrný k farbám a vláknam
  • AlmaWin Cleanut je ekologický a veľmi ekonomický
  • S príjemnou prírodnou citrónovou vôňou verbeny
  • Dermatologicky testovaný prírodný prostriedok na pranie je šetrný k pokožke
  • Prípravky AlmaWin neobsahujú syntetické vône, farbivá ani konzervanty
  • Tekuté mydlové orechy sú vhodné na ručné pranie aj na použitie v práčke
  • Prípravok na čistenie má eko certifikáciu Ecogarantie a Vegan Society
  • Neobsahuje žiadne povrchovo aktívne látky vyrobené z palmojadrového oleja a tým chráni tropické dažďové pralesy.
  • Ekologický Cleanut Palm Oil Free sa ľahko používa

Mydlo na pranie AlmaWin nezaťažuje životné prostredie

Pretože sa mydlo na pranie AlmaWin dôsledne vyhýba syntetickým vôňam, farbivám a konzervačným látkam, nezaťažuje tento prírodný prostriedok na pranie bielizne životné prostredie. Inovatívny prací prostriedok na farebnú bielizeň s prirodzeným zmäkčovacím efektom neobsahuje žiadne povrchovo aktívne látky vyrobené z palmojadrového oleja, čím chráni posledné tropické dažďové pralesy. Prípravok na pranie pri nízkych teplotách prekonal najprísnejšie svetové a ekologické kritériá pre trvalo udržateľný rozvoj. Vegan Ecogarantie klimaticky neutrálna fľaša je vyrobená zo 100 % recyklovaného odpadového plastu a ďalej recyklovateľná, štítok aj z recyklovateľných materiálov je potlačený atramentmi bez minerálnych olejov. Aby ste ešte viac chránili životné prostredie, používajte práčku iba vtedy, ak je plná, preferujte pranie pri nízkej teplote a dodržujte pokyny na dávkovanie.

Žiarivá čistota aj pri nízkych teplotách

Základom Cleanut Palm Oil Free sú prírodné minerály a extrakt z indických mydlových orechov, ktoré sú dôležitou súčasťou liečby v Ayurvédskej medicíne. v Indii sú už viac ako 3 000 rokov požívané ako prírodný a zdravý čistiaci prostriedok. V tekutom mydle na pranie AlmaWin sú mydlové orechy zmiešané s BIO rastlinným mydlom a ďalšími BIO ingredienciami pre väčšiu účinnosť. Preto v prípravku vyperiete bielizeň so skvelým výsledkom aj pri veľmi nízkej teplote. Almawin Cleanut obsahuje navyše aktívne látky z pšenice, zemiakov a cukrovej trstiny, čo je unikátne zloženie, ktoré je rovnako efektívne ako bežný výrobok s aktívnymi látkami z ropy. Tekuté mydlové orechy na pranie ručné aj v práčkach sú šetrné k pokožke a ľahko sa dávkujú. Pranie s Almawin Cleanut je nielen ekologické, ale aj ekonomické.

Upozornenie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte pripravenú nádobu alebo štítok. Držte mimo dosahu detí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Pokiaľ je to možné, vyberte kontaktné šošovky. Pokračujte vo vyplachovaní. Pokiaľ podráždenie očí pretrváva: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie. Na recykláciu likvidujte iba úplne vyprázdnené nádoby.

Dávkovanie:
Dávkujte podľa znečistenia a tvrdosti vody (presné dávkovanie je uvedené na štítku na zadnej strane). Použitie: Vhodné do práčky aj na ručné pranie. Prací program na jemnú alebo farebnú bielizeň odporúčame pri teplote 20 °C až 60 °C. Dodržujte prosím pokyny na starostlivosť a čistenie bielizne.

Zloženie

> = 5% <15% mydlo (mydlo z rastlinných olejov *), <5% aniónové povrchovo aktívne látky (extrakt z mydlových orechov), vôňa (éterické oleje: verbena limetka a eukalyptus *), limonén, citral, geraniol, linalool. Ďalšie zložky: voda, etanol, sodná soľ kyseliny citrónovej, sóda, kyselina mliečna, xantánová guma, kyselina citrónová, pšeničné proteíny. 100% ingrediencií je prírodného pôvodu. * 5,0 % ingrediencií pochádza z ekologického poľnohospodárstva.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Ekologické

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z Nemecka

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Mydlo na pranie

Počet praní

Počet praní 25

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 750 ml

Typ

Typ Jadrové
Kód:  PPR1609
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4019555700019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08