Obnoviť stránku

ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALMAWIN Pomerančový Extra silný 0,125 l

Tento prípravok, rovnako ako ostatné produkty od značky AlmaWin, si zakladá na princípe harmonického vzťahu človeka a prírody. Aj extra silný pomarančový čistič je preto bez syntetických vonných látok, farbív a konzervantov a má ekocertifikáciu Ecogarantie a Vegan Society. Univerzálny prostriedok na čistenie všetkých typov povrchov AlmaWin slúži na ručné čistenie a odmasťovanie, odstraňuje odolné škvrny a pohlcuje pachy a jeho použitie je nielen ekologické, ale aj ekonomické. Pomarančový čistič je veľmi účinný na mastné fľaky a dokáže zázračne vyčistiť aj niekoľkoročné usadeniny . Dermatologicky testovaný prípravok AlmaWin navyše tiež pohlcuje pachy a poteší sviežou vôňou pomarančov.

Kľúčové vlastnosti extra silného čistiaceho prípravku AlmaWin pomarančový

  • Prírodné rozpúšťadlo pre náročné čistiace úlohy
  • Zo šupiek citrusových plodov, ktoré obsahujú pomarančové terpény
  • Odstraňuje pripáleniny, farby, laky, lepidlá, tuky, živice a podobne
  • Pomarančový AlmaWin pohlcuje pachy a príjemne vonia
  • Extra silný čistiaci prípravok zvládne aj extrémne odolné škvrny tam, kde iné prípravky zlyhali
  • Univerzálny čistič AlmaWin je ekologický a veľmi ekonomický
  • Dermatologicky testovaný prírodný koncentrát je možné používať neriedený aj riedený vodou
  • Prípravky AlmaWin neobsahujú syntetické vône, farbivá ani konzervanty
  • Prípravok na čistenie má ekocertifikáciu Ecogarantie a Vegan Society

AlmaWin nezaťažuje životné prostredie

Pretože sa AlmaWin dôsledne vyhýba syntetickým vôňam, farbivám a konzervačným látkam, nezaťažuje tento univerzálny vysoko koncentrovaný prípravok na čistenie životné prostredie. Vegan Ecogarantie klimaticky neutrálna fľaša je vyrobená zo 100% recyklovaného odpadového plastu a ďalej recyklovateľná, štítok aj z recyklovateľných materiálov je potlačený atramentmi bez minerálnych olejov. Aby ste ešte viac chránili životné prostredie, dodržujte dávkovanie a používajte striedmo.

Extra silný prípravok zvládne aj ťažké úlohy

Šupky z citrusových plodov obsahujú pomarančové terpény, čo je silné čisto prírodné rozpúšťadlo. Preto čistiaci prostriedok AlmaWin pomarančový odstráni v koncentrovanej forme aj zvyšky lepidiel, voskov, pečiatkovej farby, dechtové škvrny, pripáleniny, živice a mnoho ďalších znečistení. V zriedenej podobe je pomarančový čistič skvelý na všetky povrchy odolné vode . Jednoducho pridajte jedno viečko koncentrátu do 5 l teplej vody, ktorá tak získa mliečnu konzistenciu. V prípade silného znečistenia môžete dávkovanie zvýšiť.

Pomarančový AlmaWin si poradí so škvrnami na oblečení aj s ohradou pre zvieratá

Príjemne voňajúci prípravok skvele pohlcuje pachy. Je preto vhodný aj do chladničky, upratovanie odpadkových košov alebo na čistenie klietok a pelechov domácich maznáčikov. AlmaWin si však poradí aj s upratovaním priestorov pre hospodárske zvieratá mimo obytnej zóny. Skvele vám poslúži v domácnosti nielen pri bežnom alebo veľkom upratovaní, ale aj ako vynikajúci odstraňovač škvŕn na biele alebo stálofarebné textílie . Tkaniny po ošetrení vyperte.

Možno použiť napríklad na:
zvyšky lepidiel, voskov, pečiatkovej farby, dechtové škvrny, pripáleniny, živice, stvrdnuté živočíšne a rastlinné tuky, žuvačku, gumové šmuhy na podlahe, škvrny od guľôčkového pera a fixiek, lak na nechty a olejové farby, škvrny na čalúnenie a kobercoch a všetky druhy odolných škvŕn v domácnosti

Upozornenie:
Pred použitím overte odolnosť materiálu a jeho farebnú stálosť. Textílie po ošetrení vyperte. Pre vysokú koncentráciu odmasťujúcich zložiek je nutné pri práci používať ochranné rukavice. Môže spôsobiť poškodenie pľúc a vyvolať zápaly očí. Uchovávajte v uzavretej nádobe mimo dosahu detí.

Zloženie

> = 30 % alifatických uhľovodíkov (prírodné terpény z pomarančovej kôry), > =5 % <15 % neiónových povrchovo aktívnych látok (emulgátor na rastlinnej báze a povrchovo aktívne látky na báze cukru). Obsahuje: limonén, citral, linalool, citronellol, geraniol, farnezol. Ďalšie zložky: etanol, bylinný extrakt. PH-VALUE: 0,0

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Tekutý

Objem

Objem 125 ml

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické, Univerzálne

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické
Kód:  CIS1703
Produktové číslo:  4019555705762

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04