Obnoviť stránku

ALMAWIN Eco 2 ks

ALMAWIN Eco 2 ks

Tento umývací výrobok, rovnako ako ostatné produkty značky AlmaWin, si zakladá na princípe harmonického vzťahu človeka a prírody. Súprava dvoch hubiek je ideálna nielen na umývanie riadu, ale aj na čistenie citlivých povrchov v kuchyni, kúpeľni alebo kdekoľvek inde v domácnosti, ale napríklad aj v dielni. Trojvrstvová hubka AlmaWin Eco Schwamm má ergonomický tvar a dobre sa s ňou preto manipuluje. AlmaWin s certifikáciou Oeko-Tex a Vegan Society je veľmi savá a vďaka unikátnej kombinácii materiálov sa po použití rýchlo usuší. Eco hubka si ľahko a rýchlo poradí s hromadou riadu aj veľkým upratovaním.

Kľúčové vlastnosti hubky na riad AlmaWin, 2 ks

  • Pomocník na umývanie riadu si poradí nielen s riadom, ale je vhodný aj na rúry, nerezové drezy, sklenené časti krbov a kachlí, vodovodné batérie, blatníky pri aute, záhradný nábytok, sklokeramické dosky, umývadlá a vane, vázy, žehličky, sklo a syntetické povrchy a mnoho ďalšieho
  • Trojvrstvová hubka Eco Schwamm funguje dvakrát lepšie ako bežné podobné výrobky
  • Drsná vrstva z oceľovej vlny je napustená mydlom z bio mydlových orechov na odstránenie odolnej či zaschnutej špiny
  • Zásobník vysoko savej hubky AlmaWin je možné dopĺňať
  • Prostredná vrstva obsahuje viac ako 70 % slnečnicového oleja
  • Strana z mäkkého bavlneného fleesu je vhodná na šetrné čistenie hladkých povrchov, chúlostivých na poškriabanie
  • Vegánsky výrobok na ručné umývanie riadu disponuje certifikáciou Eco-Tex
  • Strednú absorpčnú špongiu AlmaWin môžete používať opakovane
  • Vďaka ergonomickému tvaru sa dobre drží a ľahko sa s ňou manipuluje
  • Pretože sa Eco hubka skladá z unikátnej kombinácie materiálov, po použití sa rýchlo usuší

AlmaWin hubka ponúka tri vrstvy a zásobník

Trojvrstvová hubka AlmaWin Eco ASchwamm disponuje zásobníkom vo vlne z nerezovej ocele, ktorý je napustený mydlom z bio mydlových orechov a je možné ho kedykoľvek ľahko doplniť. Táto drsná vrstva je obzvlášť vhodná na odstránenie odolnej či zaschnutej špiny. Stred vegánskej hubky s certifikáciou Eco-Tex obsahuje viac ako 70 % slnečnicového oleja. Tretia zelená vrstva z mäkkého fleesu je vyrobená z bavlny a je skvelá na šetrné čistenie hladkých citlivých povrchov, ale aj na utieranie. Hubku na riad AlmaWin strednej veľkosti je možné používať opakovane. Aby vám vydržala čo najdlhšie, po použití ju očistite a nechajte dobre uschnúť.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Druh

Druh Klasické

Počet kusov

Počet kusov 2 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  CIS1711
Produktové číslo:  4019555705342

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07