Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ALETE BIO cestoviny s brokolicou, mrkvou a smotanou 220 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALETE BIO cestoviny s brokolicou, mrkvou a smotanou 220 g

Snáď každý malý stravník miluje cestoviny. Doprajte vášmu dieťaťu lahodné cestoviny s brokolicou a smotanou, ktoré si okamžite obľúbia. Tento 220 g príkrm obsahuje len prirodzene sa vyskytujúce cukry a je bez aróm, konzervantov aj zvýrazňovačov chuti. Cestoviny s omega 6 mastnými kyselinami predstavujú plnohodnotné jedlo, na ktorom si vaše dieťa pochutí a bude po ňom mať spokojné plné bruško. Tento hotový detský príkrm je veľmi praktický a môžete si ho so sebou zobrať tak na dovolenku, ako napríklad len na návštevu. Vždy vašu ratolesť poteší a s úsmevom ju uvíta. Príkrm je vhodný pre deti od 8. mesiaca.

Kľúčové vlastnosti detského príkrmu ALETE BIO Cestoviny s brokolicou a smotanou 220 g

  • Príkrm pre deti neobsahuje pridané cukry, zahusťovadlá a arómy
  • Cestoviny s brokolicou a smotanou sú plnohodnotný lahodný obed
  • Pohárik obsahuje 1 porciu
  • Hotový detský príkrm ALETE je praktický na cesty aj na domáce stravovanie
  • Cestoviny sú vhodné pre deti od 8. mesiaca

Zloženie:
Zelenina 30,2 % (brokolica 50,3 %, mrkva 49,7 %), voda, odstredené mlieko, varené cestoviny 10,5 % (voda, krupica z tvrdozrnnej pšenice, sušená vaječná bielkovina), cibuľa, smotana na šľahanie 2 %, škrob, ryžová krupica, krupica z tvrdozrnnej pšenice, repkový olej, slnečnicový olej, jedná soľ s jódom (jedlá soľ, jodičnan draselný).
ALERGÉNY: lepok, vaječný bielok, mlieko.



Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 220 g

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 8 mesiacov

Druh príkrmu

Druh príkrmu Zeleninový, Cestoviny/ryža
Kód:  BABY169703
Produktové číslo:  4251099612100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08