Obnoviť stránku

ALECTO DVC-105IP, DIVM-100

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALECTO DVC-105IP, DIVM-100

Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. ALECTO DVC-105IP, DIVM-100 je detská pestúnka, ktorá k vám vie preniesť zvuk aj obraz. Táto detská pestúnka je maximálne spoľahlivá, má dobrý dosah aj kvalitný signál. Ale nepôjde to bez internetu, ktorý je na prevádzku opatrovateľky nevyhnutný. Ak sa však náhodou ocitnete mimo signálu, pestúnka na to upozorní počuteľným zvukom. Zdrojom pre hlavnú, rodičovskú jednotku je batéria. Zdrojom pre detskú časť opatrovateľky je sieť (230 v). Nadchne vás tiež elegantný dizajn, takže sa za pestúnku nemusíte hanbiť.

Rozhodujúce prednosti baby pestúnky ALECTO DVC-105IP, DIVM-100

  • Praktická video pestúnka pre dokonalú kontrolu bábätka
  • Prenos zvuku prostredníctvom internetu
  • Zdroj rodičovskej časti detskej pestúnky: batéria
  • Napájanie druhej (detskej) jednotky: Sieť (230 V)
  • Vkusný dizajn

Ďalšie funkcie, ktoré ponúka pestúnka Alecto

Vďaka moderným technológiám sú pestúnky doplnené novými funkciami. Užitočnou funkciou je režim nočného videnia, vďaka ktorému dieťatko môžete kontrolovať, aj keď je v izbe zhasnuté. Vo výbave prístroja nesmie chýbať režim obojstranného prenosu. Keď zistíte, že je bábätko nespokojné a nespí, môžete ho vďaka tejto možnosti najprv skúsiť utíšiť vaším hlasom. Vadiť nebude ani väčší ruch vo vašom okolí, proste si pestúnku zosilníte.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Prenos zvuku

Prenos zvuku Cez internet

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Napájanie rodičovskej jednotky Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Vox funkcia, Nočné videnie
Kód:  BABY10275
Produktové číslo:  8712412579686

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07