Obnoviť stránku

AKH EMI detský intímny umývací olej 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKH EMI detský intímny umývací olej 100 ml

Karité, olej z ryžových klíčkov a olej z vlašských orechov tvoria základ jemného umývacieho oleja určeného na intímne partie detí. Upokojujúce, antimikrobiálne účinky vykazujú éterické oleje z levandule, ružovej palmy, lavandynu a bergamotu. Tymian a klinčeky sú známe svojim protizápalovým účinkom. Jemná detská pokožka býva často náchylná na prášok na pranie, aviváž, ktoré zostali v bielizni. Omývanie intímnych partií jeneoddeliteľnou súčasťou hygieny.

Použite AKH EMI detský intímny umývací olej 100 ml

Primerané množstvo nanesieme na mokrú pokožku intímnych partií a opláchneme.

Skladovanie

Uvedená trvanlivosť prípravku sa uchovávaním v temnom a chladnom prostredí podstatne predlžuje (najlepšie v chladničke pri teplote 6 –10°C). Spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale. Číslo šarže a objem vyznačený na obale.

Varovanie

Tento produkt nie je určený na liečbu akejkoľvek choroby. Je nám ľúto, že nemôžeme poskytovať bližšie informácie o použití tohto produktu. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 nám zakazuje oznamovať neschválené zdravotné tvrdenia. Informácie môžete nájsť vo verejne dostupných zdrojoch ako sú encyklopédia bylín, herbárov, alebo na našom Blogu.

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Detská

Balenie

Balenie S pumpičkou
Kód:  BABY20821
Produktové číslo:  8592979130861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09