Obnoviť stránku

AJAX Floral Fiesta Flower of Spring zelený 5 l

4,9 48 hodnotení
Cenová bomba
7,60 € Ušetríte 0,89 €

AJAX Floral Fiesta Flower of Spring zelený 5 l

Všestranný univerzálny čistiaci prostriedok Ajax Floral Fiesta Flower of Spring si hravo poradí so všetkými plochami v domácnosti. Dokonalá čistota, žiarivý lesk a príjemná svieža vôňa konvaliniek vydržia dokonca aj druhý deň po upratovaní. Vďaka neutrálnemu pH sa nemusíte báť použiť čistič Ajax aj na citlivé povrchy, ako sú napr. keramika alebo mramor.

Kľúčové vlastnosti čističa Ajax Floral Fiesta Flower of Spring 5 l

  • Ajax Floral Fiesta so sviežou vôňou konvaliniek
  • Dlhodobá čistota vydrží aj nasledujúci deň
  • Neutrálne pH aj pre citlivé povrchy
  • Ajax Floral pre univerzálne použitie
  • Povrchy nie je nutné následne oplachovať

Čistota a sviežosť po viac ako 24 hodín

Čistiaci prostriedok Ajax Floral Fiesta vás okamžite očarí jedinečnou vôňou, ktorá vašu domácnosť prenesie doprostred rozkvitnutých lúk a záhrad plných konvaliniek. Revolučné zloženie prípravku aktivuje vôňu vzduchom a nepretržite ju uvoľňuje po dobu viac ako 24 hodín. Neutrálne pH neublíži žiadnym povrchom, tento čistič teda môžete použiť kdekoľvek v kuchyni, kúpeľni, na podlahy v celej domácnosti a pod. Jedinečný čistič AJAX Floral Fiesta Flower of Spring ušetrí prácu aj peniaze.

Použitie:
Na čistenie veľkých povrchov zrieďte dve viečka prípravku na pol vedra vody. Nezriedený čistič možno použiť na malé a ťažko odstrániteľné škvrny, potom utrite vlhkou špongiou. Povrchy prichádzajúce do kontaktu s jedlom následne opláchnite pitnou vodou.

Zloženie:
5 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Glutaral, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Typ povrchu

Typ povrchu Na dlažby, Na linoleum, Na plávajúce podlahy, Na kamenné povrchy

Typ

Typ Čstiče

Objem

Objem 5 l
Kód:  CIS383
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900273462350
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09