Obnoviť stránku

AIR WICK Wax Melt Elektrický ohrievač vosku Zvarované víno pri krbe 33 g

4,6 97 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AIR WICK Wax Melt Elektrický ohrievač vosku Zvarované víno pri krbe 33 g

Ľúbezná vôňa domova

Príjemnú atmosféru vám doma vykúzli hrejivá zmes dreva, klementínok a vareného vína. Jednoducho zapojte elektrický ohrievač do zásuvky, zapnite kontrolný prepínač a do misky vložte vonný vosk. Jedna kocka vosku vydrží voňať až 20 hodín. Zvlášť v zimných chladných večeroch vám neustále meniaca sa vôňa vytvorí skutočný životný zážitok. V balení nájdete tri voskové náplne, ktoré sú vhodné do obývacej izby, spálne i ďalších obytných miestností. Nechajte vôňami prestúpiť vašu domácnosť a relaxujte. Kolekcia elektrických ohrievačov má v ponuke mnohé ďalšie vône.


Jednoduché použitie

Elektrický ohrievač jednoducho zapojte do zásuvky a do zahrievacej misky vhoďte jeden voňavý vosk. Nikdy nevkladajte dva naraz. Nepridávajte žiadne iné vonné látky ani vodu.
Pri čistení nepoužívajte žiadne brúsne čistiace prostriedky ani nástroje, ktoré by ho mohli nenávratne poškodiť. Vosk jednoducho odstránite pomocou vlhkej hubky s mydlom. Dbajte vždy na zvýšenú opatrnosť a pred prvým použitím si prečítajte príbalový leták.

Osvěžovač vzduchu AIRWICK

AIRWICK

Hlavné vlastnosti

  • Elektrický ohrievač určený do zásuvky.
  • 3 vosky v balení.
  • Vôňa dreva, klementínok a vareného vína.
  • Jediný vosk vydrží voňať až 20 hodín.
  • Vôňa vytvára príjemnú atmosféru.
  • Kontrolný prepínač ON/OFF.

Parametre a špecifikácia

Typ osviežovača

Typ osviežovača Elektrický (na baterky/zásuvky)

Typ

Typ Do zásuvky
Kód:  OSV172
Produktové číslo:  5997321758251

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17