Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AIR WICK vône na celý rok

4,9 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AIR WICK vône na celý rok

Veet Sensitive Precision Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Súprava vôní Airwick
1× Airwick automatický strojček
6× Airwick náhradná náplň

V balíčku nájdete osviežovač vzduchu a šesť náhradných náplní vôní. Vône neutralizujú nežiadúce pachy a váš domov nádherne prevoňajú. Miestnostiam dodajú sviežosť a navodia príjemnú atmosféru. Automatický sprej Airwick Freshmatic uvoľňuje dávky nepretržitej sviežej vône, pričom si môžete vybrať z troch nastavení jej intenzity. Pri nízkom nastavení vydrží náplň po dobu až 60 dní. Nechýba ani časový spínač aj možnosť úplného vypnutia. Pohon strojčeka zaisťujú dve batérie AA, ktoré sú súčasťou balenia.

7

kusov

Woolite Color Boost Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Airwick Zimné bobule, 250 ml

Dodajte svojmu domovu dokonalú zimnú atmosféru. Vôňa Airwick Zimné bobule je starostlivo namiešaná z prírodných esenciálnych olejov. To pravé pre sviatočnú atmosféru aj všedné dni strávené pri rodinnom krbe.

Barevné oblečení Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Airwick
Varené víno, 250 ml

Atraktívna vôňa vareného vína, v ktorej sa miešajú tóny škorice, klinčekov a badiánu. Náplň Airwick Varené víno do vášho domova prinesie vianočnú pohodu a dokonalé uvoľnenie.

Veet Sensitive Precision Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Airwick Zimná zázračná krajina, 250 ml

Limitovaná a veľmi nevšedná vôňa, v ktorej sa prelína aróma borovice, mätových cukroviniek a marshmallow. Perfektne dokreslí dlhé zimné večery.

Woolite Color Boost Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Airwick
Vôňa sviežej bielizne, 250 ml

Zažite naozajstný pocit čistoty a sviežosti. V tejto náplni Airwick sa snúbi kombinácia čistej bielizne a jarných kvetov bielych orgovánov.

AirWick Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Airwick Pure
Kvety čerešní, 250 ml

Jar v nedohľadne? Nevadí. S touto vôňou čerešňových kvetov si ju môžete kedykoľvek pripomenúť. Stačí zavrieť oči a razom sa ocitnete v rozkvitnutom sade.

Veet Sensitive Precision Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Airwick Pure
Svieži vánok, 250 ml

Decentná, jemná vôňa, ideálna napríklad do spálne. Príjemne prevonia celú miestnosť ako svieži vánok, bez toho aby vás čoskoro omrzela.

Je skvelé byť doma.

Značka Air Wick sa zaoberá vôňami pre váš domov, ktoré bez pochyby patria k čistému a upratanému interiéru. V ponuke sú vo forme sprejov, ktoré sú určené na okamžité použitie alebo v podobe strojčekov na plynulé uvoľňovanie vône. V ponuke je pestrá paleta vôní či už podľa ročných období, vône ovocia, sviežich vôní prírody, upokojujúcich na relaxáciu a ďalšie.


Parametre a špecifikácia

Typ osviežovača

Typ osviežovača Elektrický (na baterky/zásuvky)
Kód:  OSV319
Produktové číslo:  5997321759609

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06