Obnoviť stránku

AIR WICK Pure osviežovač vzduchu, Biely kvet vanilky 240 ml

4,5 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AIR WICK Pure osviežovač vzduchu, Biely kvet vanilky 240 ml

Jemnú vôňu do vášho domova prinášajú prémiové spreje Air Wick Pure s okamžitým účinkom. Vďaka novému zloženiu bez pridania vody sa vyhnete kvapkám padajúcich na zem. Vôňa neutralizuje zápach a naplní váš dom sviežou a úžasnou vôňou. Izbové spreje po jednoduchej aplikácii ucítite v priebehu sekundy. Stačí obyčajný stisk vašej dlane k okamžitému prevoňaniu miestnosti. Zavrite oči a nechajte sa uniesť do sveta plného vanilkového opojenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozprašovač v spreji
  • Zabraňuje zrážaniu vlhkosti
  • Aróma: sladká vanilka
  • Jednoduchá aplikácia

Zloženie a odporúčania

Izbový sprej obsahuje 2- (4-terc-butylbenzyl) propanál, alfa-Hexylcinnamaldehyd, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-Oktahydrát-2,3,8,8-tetrametyl-2 -nafty) etán-1-on.

Spreje používajte iba na určený účel a v dobre vetraných priestoroch. Nevdychujte aerosóly. Takisto osoby s precitlivenosťou na vône by mali tento výrobok používať opatrne. Môže vyvolať alergickú reakciu. A nezabúdajte, že osviežovače vzduchu nemôžu nahradiť správne hygienické návyky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Objem

Objem 240 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača V spreji–manuálny

Vlastnosti

Použitie Univerzálne
Použiteľnosť Jednorazový
Kód:  OSV240
Produktové číslo:  5900627070378
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19